06 de març 2009

Programació setmanal: del 6 al 8 de març

DIVENDRES 6 DE MARÇ 21:00h

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ – GRATIS

AMPOLLES A LA PARET
DANI LLOBET


CONCERT - GRATIS

A TRES
(JAZZ)


Dani Llobet, de 21 anys, estudia un grau superior de fotografia artística a Barcelona. Mitjançant les fotografies, cerca la bellesa i descobrir coses que li agradin. Algunes d'aquestes "coses" són les que formen l’exposició de la Bombeta. Ha reunit diferents obres, algunes fotografies en blanc i negre, fotografies en color. Potser fins i tot alguna pintura. Totes aquestes obres han nascut a Catalunya durant aquesta primera i nova dècada del s. XXI i en formen part d'una manera inequívoca. És un segle que sempre s'havia promès com a futurista i innovador. Veureu però que no és necessàriament així. Almenys de moment, les "coses" semblen reposades i com sempre... o no?


Oriol Palau, Vicenç Mas i Eduard Cervera són un trio de jazz format al setembre de 2008 amb l'afany de trobar les característiques que fan de la música de jazz una música orgànica, viva i irrepetible. Tenen un repertori molt variat amb temes de Pat Metheny, Frak Zappa, Duke Ellington,etc, improvisacions lliures i un tema de composició pròpia (Oriol Palau) on s'aplicaran aquests elements generadors de dinàmiques i ambients proposats pels propis músics "in situ".

Oriol Palau: Guitarra; Vicenç Mas: Baix; Eduard Cervera: Bateria.


DISSABTE 7 DE MARÇ 14:00h

CONCERT - GRATIS

GUANABARA’S BAND
(VERSIONS)

GUANABARA´S BAND comença amb la necessitat i la voluntat que els músics senten al llarg de la seva vida d’obrir-se portes a noves cultures i nous estils, que els ha portat a emprendre aquest singular projecte format per joves músics de Barcelona i la cantant brasilera Ana Martins, que interpreten músiques d´arreu del món, Cumbias, Merengues, Samba, Bossa Nova, Chachas, Pop, Rock, Funky, Rancheras, Jazz... amb la finalitat de provocar a l’oient una nul•litat del control sobre el seu cos, que no podrà deixar de ballar.

GUANABARA´S BAND està format per la cantant i animadora amb experiència internacional Ana Martins, el bateria Ray Iniesta; a la guitarra Oriol Palau, a les tecles Pep Santiago i Vicenç Mas al baix.



DISSABTE 7 DE MARÇ 19:30h

CONCERT – 3€

ADUO
(VERSIONS POP-ROCK)

Potser l'atzar va fer que ens retrobéssim després de dos anys d'haver deixat l'escenari que compartíem amb una altra formació, i decidíssim fer quelcom plegats... La necessitat de mirar a través de la música que sempre ens havia agradat amb uns altres ulls, de buscar un so diferent, una altra textura... la veu, i el baix: a dúo. Jorge Drexler, Chavela Vargas, Cesarea Evora, Leonard Cohen i d'altres, units en un repertori eclèctic, sense complexos, íntim i molt personal, on hi ha tant espai pel silenci com per la música... per les històries i les paraules...Una proposta atrevida i diferent.

www.myspace.com/aduogrup



DIUMENGE 8 DE MARÇ de 18:00 a 22:00h, GRATIS!

JAM SESSION

Vine i participa:

tocant, escoltant, ballant, cantant, disfrutant...

i recorda portar el teu instrument!