11 de març 2009

Programació setmanal: del 13 al 15 de març

DIVENDRES 13 DE MARÇ 22:00h

URBAN TEMPO – GRATIS

DJ CHAMAN

Més de deu anys en el món de la música i l’espectacle avalen la seva trajectòria. Amb estils tan variats com el dub, reggae, hip hop, jungla, d&b, breack beat, pachanga, flamenc, etniques o funky, aconsegueix un ambient de ball festiu, fresc i divertit. Ha fet sessions i concerts amb la Kinky Beat en sales, pubs y festivals de tota Europa i part de Centre Amèrica. Actualment, i després d’un llarg període d’experimentació i nutrició musical, aterra amb noves sessions, sets més elèctrics però igual de festius!

www.myspace.com/djchamanak



DISSABTE 14 DE MARÇ 20:00h


TEATRE – 3€

POLIPALETA!
POLIPOESIA= CLOWN + ACCIÓ POÈTICA

CIA. KATALITZA

Polipaleta! et convida a entrar en un petit cabaret poètic que pretén despullar-nos de les nostres divinitats i deixar-nos en calces emocionals. Elles tenen les formes d'una monja moderna i l'ànima d'un clown una mica pervers. Mitjançant una àcida lectura de textos i un seguit d'accions poètiques delirants, viurem una tendra sàtira sobre els nostres costums, maneres i sentiments quotidians. Un desastre de poètiques proporcions, vaja...

www.katalitza.com



DIUMENGE 15 DE MARÇ 19:30h

CONCERT – GRATIS

SUICIDE BROTHERS
(ROCK ACÚSTIC)

SUICIDE BROTHERS és un projecte acústic format per músics de la província de Barcelona que adapta cançons del món del hard-rock i heavy en un format acústic. La intenció d'aquest projecte és fer que la gent que ho escolti passi una bona estona interactuant i cantant cançons mítiques que tothom ha escoltat alguna vegada (GUNS'NROSES, METALLICA, BON JOVI, SKID ROW, SCORPIONS, SARATOGA, etc.), Tot fet amb bon humor, moltes ganes que el públic disfruti i sobretot amb molta il.lusió!

El grup està format per Javi Gianno (veus), Adrián Santoro (veus), Miguel A. Del Rio (guitarra acústica), Tony Ibañez (guitarra acústica), Raul Rumem (baix acústic i cors).

www.myspace.com/suicidebrothersband