25 de febrer 2009

Programació setmanal: del 27 de febrer a l'1 de març

DIVENDRES 27 DE FEBRER 22:00h

URBAN TEMPO – GRATIS
CONCERT


ID OUMAR

(REGGAE - HIP-HOP)

ID OUMAR és una formació de tres membres de Mollet del Vallès i rodalies. Fan una mescla de Reggae i Hip hop.



DISSABTE 28 DE FEBRER 13:00h

VERMOUTH FLAMENCO – 2€ amb tapilla
CONCERT


EXPRESSO

Aquest dissabte torna el Vermouth Flamenco carregat de rumbeta, des de Barcelona, que ens farà donar palmes i moure les cintures. Amb el grup convidat EXPRESSO, de Sant Quirze, que ens presenta el seu disc “Rumba y colorea”. Aquest primer treball els consolida com a banda revelació del panorama barcelonés. L’entrada, com sempre, a 2€ incloent-hi la tapilla.


www.myspace.com/rumbaexpresso
www.myspace.com/republicadelritmo



DIUMENGE 1 DE MARÇ 20:00h


CONCERT – 3€

EMILI BALERIOLA TRIO


Aquest projecte comença amb la necessitat i la voluntat que els músics senten de tocar amb nous músics i nous espais. Amb la finalitat de crear un directe cada dia diferent, ple d’improvisació i imaginació.

És a inicis d’estiu de l’any passat que prenem el primer contacte i ja ens endinsem directament a treballar el repertori. La manera de treballar al local d’assaig era ben senzilla, acordar unes pautes i estructures i a partir d’aquí deixar pel dia del "bolo" la resta, és a dir, estar amb les orelles ben obertes i "ja veurem...", és un directe amb risc. Toquem peces de vàries èpoques del Jazz, Blues, Funk, Bossa Nova,... de músics com M. Davis, H. Hancock, H. Silver, Ch. Parker... i algunes d´Emili Baleriola.

Aquest concert és un retrobament per nosaltres 3 després de 8 mesos sense compartir escenari i la possibilitat de tocar un altre cop pel públic de La Bombeta, ja que els tres hem passat per aquí amb altres formacions.