16 de març 2009

Programació setmanal: del 20 al 22 de març

DIVENDRES 20 DE MARÇ 21:00h

VIDEO CONCERT – GRATIS


THE CONCERT FOR BANGLADESH

GEORGE HARRISON AND FRIENDS

Concert per Bangladesh de 1971, considerat el primer festival benèfic de la història, va comptar amb la participació de George Harrison, Bob Dylan, Eric Clapton, Ringo Starr y Ravi Shankar.

El concert, organitzat per George Harrison després de la fugida a l’Índia de milions de refugiats durant la lluita per la independència de Pakistan, es va celebrar l’1 d’agost de 1971 al Madison Square Garden de Nova York, davant d’uns 40.000 espectadors.

A la cita es van escoltar cançons com 'My sweet Lord', 'While my guitar gently weeps' i 'Here comes the sun' de George Harrison; clàssics de Bob Dylan com 'Blowin' in the wind' i 'Mr.Tambourine man'; temes de Rolling Stones, etc. Un dels moments més emblemàtics del concert va ser l’actuació d’Eric Clapton, en fase de desintoxicació de l’heroïna. Els drets de ventes del concert segueixen sent per a UNICEF.



DISSABTE 21 DE MARÇ 20:00h

DOCUMENTAL – GRATIS


IMMERSIÓ

NEUS BALLÚS

Immersió mostra la fascinant vida dels animals aquàtics que se submergeixen habitualment a les càlides aigües d'una piscina de barri. Persones de totes les edats i condicions fan el que poden per desenvolupar-se en un medi que, en principi, no és el seu. La pel•lícula, rodada íntegrament sota l'aigua, és una immersió literal al medi on es va originar la vida. Un descens a les profunditats emocionals de l'individu.

Neus Ballús (Mollet del Vallès-Barcelona, 1980) és realitzadora, productora, editora i operadora de càmera. El seu primer documental, "L'Avi de la càmera", es va projectar en una vintena de festivals de cinema i televisió de tot el món. Entre la seva filmografia també destaquen "La Gabi" i "Pepitu Ricu". És co-fundadora de la productora El Kinògraf.

www.elkinograf.com




DIUMENGE 22 DE MARÇ 19:30h

CONCERT – GRATIS

ANGELS OF MERCY

Angels of Mercy és una banda tribut de la mítica banda dels 80, Dire Straits. El grup va néixer amb la intenció de portar a les sales de concerts aquestes grans cançons, de les que actualment hi ha molt poques possibilitats de sentir-les en directe.

Han intentat fer un tribut de qualitat, perquè els fans dels Dire Straits puguin gaudir d'una interpretació fidel de tots els instruments i, fins i tot, de la veu, la gran oblidada en els tributs a DS.

Són fans que toquen pels fans. Volen aportar el què els agradaria sentir, com la guitarra solista d'en Sergio molt propera a la de Knopfler. La força del baix d'en Puji i el ritme de la guitarra d'en Dani. Refoçats per la bateria del Juanito. Guiats per la veu d'en Sergi. I reforçats pels teclats d'en Marc, l'última incorporació del Angels of Mercy.

www.angelsofmercy.tk
www.myspace.com/angelsofmercyband