04 de febrer 2009

Programació setmanal: del 6 al 8 de febrer


DIVENDRES 6 DE FEBRER 21:00h


EXPOSICIÓ – GRATUÏT

UNHEIMLICH
(IL•LUSTRACIÓ)
ALBA RIHE


Divendres s’inaugura l’exposició UNHEIMLICH, formada per un conjunt d’il•lustracions d’Alba Rihe, estudiant barcelonina de belles arts, que s’exposarà a La Bombeta durant tot el mes de febrer.

“Ens fa morbo veure alguna cosa que s'allunya del que es considera "normal", doncs un recull de monstres ens traurà la set i ens aproximarà a un món més misteriós i fosc...”


DISSABTE 7 DE FEBRER 19:30h

CONCERT – GRATUÏT


VAO JAZZ TRIO

La Bombeta acull a tres músics habituals del nostre espai per reinterpretar temes clàssics del jazz i posar-los en escena amb el seu particular estil.

"VAO jazz trio" neix de la necessitat d'omplir un espai jazzístic a La Bombeta, de la il•lusió de tres amics per tocar plegats i de les ganes de passar i fer passar una estona agradable. "VAO jazz trio" són Vicenç Mas (baix elèctric), Alejandro Delgado (saxo tenor) i Oriol Pujol (teclats).


DIUMENGE 8 DE FEBRER 19:30h

CONCERT – GRATUÏT


CÉSAREE BAND
(METAL ALTERNATIVO)

Césaree és un grup de Girona format a mitjans del 2007 per components de diverses formacions de la zona. Les diverses opcions musicals dels seus membres junt amb les seves idees innovadores, tant a nivell musical com visual, no fan més que enriquir la proposta del grup, estant les seves influències entre els clàssics King Crimson i Pink Floyd, passant per Tool i The Mars Volta i emparentats directament amb la música de cabaret de dècades enrere.

www.myspace.com/cesareeband