14 de febrer 2009

Programació setmanal: del 13 al 15 de febrer

DIVENDRES 13 DE FEBRER 22h

URBAN TEMPO – GRATIS




DISSABTE 14 DE FEBRER 20h


CONTES PER A ADULTS – 4€


CONTES PETITS PER A NENS GRANS
amb JOAN BOHER


"Contes Petits per a Nens Grans" és una divertidíssima sessió de contes per a adults que proposa un retorn als contes que han marcat la nostra infància: La Caputxeta Vermella, el Flautista de Hamelin, la Belladorment...i tants d´altres. Això sí, contes de la nostra infància explicats des d´una perspectiva adulta: amb ironia, mala llet, desengany, frustració, sarcasme...En fi, una sessió...entranyable.

Joan Boher és escriptor, guionista i narra
dor oral. Un dels pocs narradors que a casa nostra es dediquen a aquest ofici de forma professional. El seu secret: Uns bons contes i una tieta que treballa al Consorci de Biblioteques de Barcelona. Les seves sessions es caracteritzen pel seu bon humor, la complicitat amb el públic i unes històries que s´entenen sense la necessitat de tenir la carrera de Filologia.

www.joanboher.cat



DIUMENGE 15 DE FEBRER 19:30h

CONCERT – GRATIS


DUENDE VERDE

MALAGANA

(FLAMENC FUSSIÓ)


Duende Verde es funda al 2007, amb variacions al llarg dels anys. El primer objectiu del grup és passar-ho bé fent el que més els hi agrada, MÚSICA. El segon és crear una cançó amb gust a Duende Verde. Aquell gust es crea quan cada component expressa les seves idees i sentiments mitjançant els seus instruments. Així és Duende Verde. Escolteu-los, ja veure-ho com enganxa!

www.myspace.com/losduendeverde


Malagana neix fa poc temps, a Terrassa. Format per un grup de joves que hi dediquen esforç, talent, art i moltes ganes de fer música. Senten la necessitat de mesclar diversos tipus de melodies, harmonies i ritmes, sense fronteres culturals, i sense perdre de vista l’essència del flamenc i la música llatina. Neix així el “flamenc fussió” de Malagana.

www.myspace.com/losmalagana