29 de gener 2009

Programació setmanal: del 30 de gener a l'1 de febrer

DIVENDRES 30 DE GENER 22:00h

URBAN TEMPO – GRATIS

DJ MUNSA
(pop rock electronic i technopop)

Segueix el cicle Urban empo amb la dj de Martorelles Munsa, que vindrà a oferir-nos una sessió a base de pop i rock electronic i technopop. Amb una gran experiència sobre les espatlles, Munsa ha passejat les seves sessions per un bon nombre de locals i sales de Barcelona i rodalies.

www.myspace.com/kidmunsa_dj



DISSABTE 31 DE GENER 13:00h

REPÚBLICA DEL RITMO
VERMOUTH FLAMENCO – 2 € AMB TAPILLA


CON DOS CAJONES

Aquest dissabte direm adéu a la pujada de gener amb buleries. Torna Vermouth Flamenco amb l’actuació de CON DOS CAJONES, fent rumba combativa des del Baix Llobregat.

CON DOS CAJONES neix la primavera del 2007. Quatre joves ociosos i amb ganes de gresca, comencen a escriure lletres sobre les realitats del seu entorn. Aviat decideixen unir les seves humils nocions de música per començar a crear el seu propi estil. A l’agost del 2007 s’incorpora a la banda Siro, que introdueix al grup la rumba, i aporta color i sabor a la ja denominada “Rumba Pajara Combativa”.

www.myspace.com/condoscajones



DIUMENGE 1 DE FEBRER 19:30h


REPÚBLICA DEL RITMO
CONCERT – GRATIS


UNIVERSAL ROCKERS

Universal Rockers és una formació que inicia el seu viatge a finals del 2007 prenent el so del reggae roots com a punt de partida. Diversos músics de l'escena de Barcelona, tots ells profundament interessats en el món de la música jamaicana, decideixen unir el seu amor vers aquests ritmes. Amb la idea de revifar la vibració del reggae roots damunt dels escenaris i amb la veu de UriGreen al capdavant de la banda, Universal Rockers està arrencant la temporada 2008-09 amb moltíssima energia. Prepareu els cinc sentits per sentir la força de Universal Rockers en directe; el seu trio vocal i la fidelitat estilística pel que fa al so i als arranjaments, et transportaran en el temps fins a la dècada dels setanta.

www.myspace.com/universalrockers