18 de febrer 2009

Programació setmanal: del 20 al 22 de febrer

DIVENDRES 20 DE FEBRER 21:00h

VIDEOCONCERT – GRATIS

JEFF BUCKLEY
LIVE IN CHICAGO


Jeff Buckley va ser un cantautor i guitarrista nord-americà. Conegut per la seva peculiar veu d'almenys quatre Octaves i mitja, els crítics van considerar a Buckley com un dels artistes més prometedors de la seva generació després de la publicació el 1994 del seu àlbum debut Grace. No obstant això, al cim de la seva popularitat, Buckley va morir ofegat mentre nedava. El seu treball i estil segueixen sent reconeguts per la crítica i pels músics.

"Live in Chicago" és l'única possibilitat de gaudir de la música en directe d'aquest geni de la música folk-rock americana -i per magnitud, mundial-. Un plaer per la vista i l'oïda, una mescla de Rock, Blues, Folk, Trova, Funk, i inclús de Gosspel. Un directe on podem escoltar els seus grans èxits: Last Goodbay, So real o, com no, Hallelujah, cover del cantautor Leonard Cohen, de la qual va arribar a dir que no la tornaria a cantar perquè la versió de Buckley era insuperable.

En fi: Jeff Buckley Live in Chicago pels paladars més exquisits.



DISSABTE 21 DE FEBRER a partir de les 20:00h

FESTA DE CARNESTOLTES


CORREMAMTECA

La Bombeta col•labora amb el Corremamteca que es farà a Mollet per Carnestoltes, posant-hi una de les parades.

El Corremamteca començarà a les 20h al Mercat Vell.

Us hi esperem a tots!!


DIUMENGE 22 DE FEBRER 19:30h

CONCERT – 3€

LA BANDA DEL YUYU

(ROCK)

La Banda del Yuyu va començar una nova etapa amb la presentació de "Real", el 31 de maig de l’any passat a la sala gran de La Mirona de Salt, amb la col•laboració d'antics membres de la banda i de l'harmonicista afincat durant molt de temps a Nova Orleans Manel "Catalonia Slim" Rost.

L'estiu del 2008 va ser molt intens per al grup amb actuacions als festivals més importants del país: Senglar Rock (Lleida), l'Acampada Jove (Sant Celoni), el BAM (Barcelona) i Les Musicales del Rebelli (França).

www.labandadelyuyu.com
www.myspace.com/labandadelyuyu