22 d’abril 2008

Vineee!!!! Ballaaa!!! Cantaaa!!! YUPI!!!

DIVENDRES 18


DIUMENGE 20

21:30h

19:00h

URBAN TEMPO:

1r Cicle de Cultura DJ i Selectors

DJ Ruso (Ragga jungle - drum bass)


RECITAL POÈTIC:

"La poesia de Joan Vinyoli"

URBAN TEMPO
És una proposta d'agrupar i oferir gratuïtament les recerques sonores d'un conjunt de 12 persones. Dj's i selectors que en aquest cas són d'origen vallesà. L'intenció d'exposar tendències en costant desenvolupament dins de la música electrònica contemporània, i que provenen de l'efecte 'globalització cultural'.
Conscients de que no totes les tendències de la música avançada es troben en aquest cicle, desitgem que en una pròxima edició, es puguin incorporar més estils. Urban Tempo està plantejat en dos llenguatges musicals:

HEAVYWEIGHT BASS (Pesos pesats): ritmes de baixos influenciats per la música negra, i harmonies més tribals amb la fusió electrònica de països receptors com UK, França, entre d'altres.

DIGITAL SYNTETICH (Atmosferes digitals): tons industrials i abstractes. Imaginàris de la bellesa tecnològica i la modernitat. Tendències d'origen nòrdic, com Alemanya, Suècia o Canada. ..etc.

Aquest divendres: Dj Ruso

(Ragga jungle - drum bass)


DISSABTE 19 19`30 H

CONCERT ROOTS REAGGAE

Universal Rockers va neixer de l´amor que sentien una colla de músics pel roots reggae, i així van anar treballant en temes de pur estil 70's, treient un ampli repertori que abarca cançons de Dennis Brown, Delroy Wilson, Gladiators, Cornell Campell, Jacob Miller, bob marley and the wailers, entre d´altres. Prepareu les orelles per un revival homenatge a les grans figures jamaicanes (més i menys conegudes), les grabacions de les quals ens han enamorat.


www.myspace.com/universalrockers



Bò d'ajut: 3 euros





V

2 comentaris:

Anònim ha dit...

UOLASSSSSSSSSSSSSSSSSSSS esta muy biennn todo lo que haceiss pero podriais poner mas hardkoree i hradetk i druman i esas cosillas noO???¿¿¿!!!!!JEJEJEEJEJEJE

Anònim ha dit...

Hola
tot el que vulguis proposar, nosaltres com a associació ho valorarem, per la propera vegada no dubtis a escriure a labombeta@gmail.com

Comissió bloooc
pim pam patapum!!!!
(La Bombeta no es fa responsable dels deliris de la comisiió blocaire)