22 d’abril 2008

FESTUKI JAZZ I ANIMACIÓ INFANTIL DE FRANC!!!

DIVENDRES 25



21:30 h

VIDEO CONCERT:

Gorillaz : "Demon days"





Darrera els quatre estrambòtics components de Gorillaz: Noodle, Murdoc, 2D i Rusell, s'amaguen dues conegudes figures: Damon Albarn de Blur i el dibuixant Jamie Hewlett (creador del còmic de culte Tank Girl). A més, a Demon Days han comptat amb la coproducció de Danger Mouse, el DJ que es va fer famós amb el seu Grey Album, una barreja del Black Album de Jay-Z i el White Album dels Beatles.
Com és habitual , a Demon Days els Gorillaz barregen rap, hip hop, pop, rock i punk. I com van fer en el seu debut, disposen d'un extens grup de col·laboradors que aquest cop inclou De La Soul, Neneh Cherry, Booty Brown dels Pharcyde, el veterà Ike Turner, MF Doom, Roots Manuva, Martina Topley-Bird i Shaun Ryder, el cantant de Happy Mondays. I encara hi ha una sorpresa més: el mític actor nord-americà Dennis Hopper fa un solemne recitat al tema Fire Coming out of the Monkey's Head.

A més de l'edició normal, Demon Days es va publicar en una edició limitada que inclou un CD amb les 15 cançons i un DVD amb una cançó nova extra, vídeos, animacions, jocs d'ordinador i comentaris sobre la creació dels personatges.El primer single de l'àlbum és Feel Good Inc, i compta amb la col·laboració de De La Soul. El videoclip de la cançó és força espactacular, amb illes flotants i molins de vent, i combina els dibuixos animats amb les imatges reals.

www.gorillaz.com

concert jazz dissabte 26 19 h 30

Sax's Fiesta,
és un projecte format per quatre saxofonistes i una base sòlida, baix i bateria. les interpretacions van des del swing clàssic, passant pel funky i fins al jazz modern. Amb tot això, i amb una calidesa acústica, presentem la música com a evolució tot presentant temes que van des dels anys '20 als '80. Quatre veus i amb swing: Sax's fiesta!


DIUMENGE 27 18 H

ANIMACIÓ INFANTIL


El molletà Oriol Bargalló, acompanyat de la seva guitarra, arriba diumenge a la Bombeta per animar a infants i a grans amb un repertori de danses i cançons d'ara i de sempre. Una bona ocasió per passar una tarda tot recordant les rondalles i els balls amb els que vem créixer.






5 comentaris:

Anònim ha dit...

No haceis nada interesante, temas de actualidad, problemas reales cercanos a cada uno de nosotros, problemas reales que nos preocupan a los jovenes, seria mucho pedir que hicierais temas candentes que nos inspiren un atisbo de desarrollo de creatividad ?.
Es solo una sugeencia, gracias

Anònim ha dit...

...Per exemple???
Ens agraden les crítiques constructives, esperem les teves aportacions personals.
De moment fem una gran varietat d`activitats culturals, si els darrers mesos no trobes res del teu gust, nomès has de proposar quins temes t`interessen.
Si et refereixes a temes d`actualitat com l`habitatge, o altres temes d`aquest tipus t`hem de dir que la Bombeta és també un espai de reflexió, i si no toquem alguns temes és per què són de l`àmbit cultural.
L`associació a la que t`adresses és d`art i cultura en el sentit ampli, per això pots venir i proposar temes sempre que siguin al voltant de l`art i la cultura.

Comissió Bloooc

Anònim ha dit...

Eiiiiiiiii ho esteu fent de puta mare, no ús desànimeu i seguiu treballant com fins ara!!el temps ús donarà la raó i la feina realitzada és veurà recompensadà...de debò!! Esteu fent que Mollet del Vallès sigui diferent, ja feia falta una entitat com aquesta a la ciutat i tots els qui heu treballat teniu un 10 gegant de part meva.

Seguiu així.......i que la llum no s'apagui mai!

No crec que faci falta saber qui soc, ni qui deixo de ser..simplement volia donar la meva opinió....

Anònim ha dit...

De part meva també, ànims! Només cal veure els cartells...cada vegada hi ha més propostes..i diferents! No deu ser fàcil muntar-ho tot, i arribar al públic.

MOlta sort!

Anònim ha dit...

Hola
Mersi a tots tres, cada opinió personal ens aporta i enriqueix el nostre punt de vista com a associació.
Fins aviat !!!
La Força us acompanya!!!!
Comisió Star Wars...(???)
:P