04 de maig 2009

Programació setmanal: del 8 al 10 de maig

DIVENDRES 8 DE MAIG 21:00h

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ - gratis

FOTOGRAFIA
SONIA HITA

"Em dic Sonia i sóc gairebé fotògrafa, gairebé perquè d'aquí uns messos un títol dirà que ho soc. Però...

¿El nom de fotògraf és per a qui té la millor técnica i la millor tecnologia? ¿o realment amb fins i tot una càmera de plàstic i el feeling suficient amb la realitat del nostre voltant tothom pot ser fotògraf? Això és el que vull que tots els assistents us plantejeu a través d'un viatge visual per les sensacions que ens otorga una bonica illa mediterranea. I tot això amb una simple càmera de plàstic!"



DIVENDRES 8 DE MAIG 22:00h

URBAN TEMPO - gratis

CICLE DE DJ's I SELECTORS



DISSABTE 9 DE MAIG 19:30h

CONCERTS - 2 euros

AS LADRAS
(música mediterrània)

“As Ladras” és fruit de la unió entre un acordió cromàtic i una flauta travessera. Neix als carrers de Lisboa amb la voluntat de crear, conèixer i transformar música.

Amb el projecte vagarejant pel mediterrani “As ladras” proposem un breu recorregut musical per zones properes al mediterrani.

agarejar és vagabundejar, fer el rodamón... i un o una músic de carrer és un músic itinerant. Una espècie de rodamón que va arreu escampant la seva música i sobrevivint d’aquesta. I aquesta és la filosofia d’As Ladras; vagarejar, divagar... conceptes que tenen tan a veure amb la nostra música com amb la nostra manera de ser com a personetes. Així, tot i que bona part del repertori sigui mediterrani i tinguem una indubtable atracció per la música balcànica, tenim temes que no encaixen pròpiament amb aquesta etiqueta, i com els músics de carrer que són nòmades, la nostra música també és itinerant.

El desembre varem gravar la nostra primera maqueta, que sortida ben calenteta del forn que es titula “Não faz mal!”, expressió portuguesa que encaixa perfectament amb la filosofia d’As Ladras; no passa res si ens equivoquem en una nota o si avui no ha vingut gaire gent a escoltar-nos, no passa res si ensopegues o si les coses no et surten sempre com voldries... i no passa res perquè el que busquem és divertir-nos.

... i entre tant... seguirem vagarejant...

www.myspace.com/asladras


LES BRUIXES ES PENTINEN
(folk)

Un dia que plovia i feia sol es van reunir tres bruixes. La bruixa Marta portava un acordió, la bruixa Laura un violí i la bruixa Muntsa una flauta. Van decidir començar un viatge per recol·lectar cançons populars d'Europa. Durant aquest viatge les bruixes enyorades, tocaven les cançons que havien après de la tradició oral catalana per recordar la seva terra. Així va néixer aquest espectacle que mescla cançons gregues, romaneses, ucraïneses, franceses, klezmer i catalanes. Sempre preperades per volar amb l'instrument i descobrir nous mons musicals.





DIUMENGE 10 DE MAIG 19:30h

CONCERT - gratis

MARIGOLD
(Hard pop rock)

De la fusión de estos tres barceloneses, surge "the Marigold", un proyecto fundado a partir de las experiencias de sus tres miembros en proyectos pasados (The Albert tales y Vanity son). David Norman (bajo) y los hermanos Yuri e Iván (guitarra-voz y batería), se proponen hacernos vibrar con melodías pegadizas y ritmos contundentes, que derivan desde el grunge mas clásico al punk-rock mas rabioso, salpicadas de ironía y protesta en sus letras. Todos estos matices mezclados y las ganas de hacer rock crean la esencia "the Marigold".