26 de maig 2009

Programació setmanal: del 26 al 31 de maig

DIMARTS 26 DE MAIG 20h

DOCUMENTAL
- gratis

The Obama Deception

“The Obama Deception” (2009) Subtitulat en castellà

Controvertit documental realitzat per Alex Jones, que ha estat descrit de la següent manera:

“The Obama Deception es una imponente película que destruye completamente el mito de que Barack Obama está trabajando por los intereses de los americanos.

El fenómeno Obama es una estafa cuidadosamente diseñada por la élite financiera de Wall Street y la Reserva Federal (que no es federal). Él ha sido enaltecido como el salvador, en un intento de engañar a los estadounidenses para aceptar los nuevos planes de la élite financiera.

Hemos llegado a una coyuntura crítica en los planes del “Nuevo Orden Mundial”. No se trata de izquierda o derecha: Se trata de un Único Gobierno Mundial. Los bancos internacionales planean saquear a los habitantes de Estados Unidos y convertirlos en esclavos en una Plantación Global.

En este film se cubre: Para quién trabaja Obama, qué mentiras dijo, su agenda real, y la gente que rodea la administración Obama. Si quieres saber los hechos y terminar con el autobombo, ésta es tu película.”

Interessant informació enmig de la marea mediàtica convencional que ens cobreix a diari.


DIVENDRES 29 DE MAIG 22h

CICLE DIVENDRES AL JARDINET

Cric, cric, cric. Torna la calor i les nits a la fresca. És llavors quan els grills surten del seu cau i, gairebé invisibles, deixen sentir la seva presència amb el seu cric, cric.

Tornen els Divendres al Jardinet i per segon any consecutiu, un seguit d’entitats molletanes fan possible que els divendres a la nit, el Jardí d’El Casal, s’ompli de música i de bon ambient. L’Èxit de l’any passat ha fet que aquest 2009 tornem a oferir-vos sis concerts.

Formacions musicals de Mollet i també de fora. Diversos estils de música que faran de les nits del divendres, nits úniques i inoblidables. Cric, cric, cric.

Vine a gaudir del segon cicle de música en directe del Divendres al Jardinet.

MANEL - 12 euros (10 euros anticipada)

Folk-Pop

Es tracta del grup revelació de la temporada musical del país i que s’ha fet conèixer, i molt, a través d’internet. Arriba a Mollet per presentar el seu primer disc: “Els millors professors europeus”. Unes lletres d’autor fresques, com petits contes, i una música entre el folk i el pop intel·lectual fan de Manel una interessant proposta, que va guanyar el concurs Sona 9 del 2007.

Guillem Gisbert (veu, guitarra i ukelele), Martí Maymó (baix i clarinet), Roger Padilla (guitarra, i banjo) i Arnau Vallvé (bateria).

I després....

5 de juny: Klaudia

12 de juny: Asstrio

19 de juny: Zigg's Band

26 de juny: Estoc de Veus

3 de juliol: Always Drinking Marching Band


Lloc: Jardí del Casal Cultural

C/ Can Fàbregas, a tocar de la pista d'hoquei.

Mollet del Vallès.

Entrades: 5 euros

Abonament pels 6 concerts: 28 euros

Venda anticipada d'entrades a la secretaria del casal cultural: rambla balmes, 2. Mollet del Vallès.

Telf: 93 593 11 74

+ info: www.elcasal.cat/el-jardinet


Organitzen:

Casal Cultural, La Gallineta, Sona Aquí i La Bombeta.


DISSABTE 30 DE MAIG 20h

MÀGIA - 3 euros

MAG FREDDY

"Un món on les coses impossibles es faran realitat"
DIUMENGE 31 DE MAIG 19:30

REPÚBLICA DEL RITMO presenta

Op. 6 - 3 euros

Jazz / pop

http://www.myspace.com/opus6