14 d’abril 2009

Programació setmanal: del 17 al 19 d'abril

DIVENDRES 17 D’ABRIL 22:00h

CONCERT A LES FOSQUES – 3€

ADUO
(VERSIONS POP-ROCK EN ACÚSTIC)

Potser l'atzar va fer que es retrobessin després de dos anys d'haver deixat l'escenari que compartien amb una altra formació, i decidissin fer quelcom plegats... La necessitat de mirar a través de la música que sempre els havia agradat amb uns altres ulls, de buscar un so diferent, una altra textura... la veu, i el baix: a dúo. Jorge Drexler, Chavela Vargas, Cesarea Evora, Leonard Cohen i d'altres, units en un repertori eclèctic, sense complexos, íntim i molt personal, on hi ha tant espai pel silenci com per la música..., per les històries i les paraules... Una proposta atrevida i diferent.

www.myspace.com/aduogrup



DISSABTE 18 D’ABRIL 17:00h

ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA

La Bombeta necessita, després d'un any i mig d'haver obert les portes de la seva sèu, fer una valoració profunda per a entendre com ha crescut i en quina direcció s'està desenvolupant. A partir d'aquestes reflexions, valorarem què ens agrada del què fem i què pot millorar per crear un nou model d’associació que treballi per l'art i la cultura, per enfocar la propera temporada (després de l'estiu) amb les incorporacions de totes les reflexions que faran possible seguir donant vida a l'entitat.

Per això us convidem a tothom qui se senti afí a l'entitat a venir i aportar el vostre granet de sorra a aquestes jornades de reflexió i treball. No cal ser soci/sòcia, ni cal haver vingut cada setmana a La Bombeta. Només cal tenir ganes de fer créixer un projecte que vol que l'art i la cultura tinguin un lloc (espai-temps) a Mollet del Vallès.


VINE I PARTICIPA!!



DIUMENGE 19 D’ABRIL 17:00h

ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA


Seguirem parlant, i si ja està tot dit, ens posarem a treballar!


VINE I PARTICIPA!!