09 d’abril 2009

Programació setmanal: del 10 al 12 d'abril

DIVENDRES 10 D’ABRIL 20h

CONCERT – GRATIS

WARGATUNES

Wargatunes és un grup que toca cançons d'origen tradicional revestides per la sensibilitat del 2080. O més aviat un grup de formació variable, obert infinitament a participants i estils.

O també, Wargatunes fa cançons, essencialment, sense fer-se enrere per una llengua desconeguda o un estil insospitat.

http://wargasound.hautetfort.com




DISSABTE 11 D’ABRIL 20h

TEATRE – 2€

DE ALGÚN TIEMPO A ESTA PARTE de Max Aub

MAX AUB (París 1903- Mèxic, 1972) és un dels escriptors més emblemàtics de l’exili republicà espanyol. Els seus drames són fills de la guerra, són fills dels camps de concentració, són fills de la repressió: escrits sense el distanciament, sense el filtre de la memòria i el temps.

DE ALGUN TIEMPO A ESTA PARTE és un monòleg escrit a París l’any 1939, quan Max Aub comença el seu llarg exili. Un relat intens, emotiu, una descripció magistral del sentiment de soledat i de la indefensa davant la violència.


Interpretació: Núria Olivé; direcció: Laia Alsina; técnic: Francesc Garrabella.

Agraïments: Xavier Olivé, Concepció Casanova, Francesc Mas i Alícia Olivé. Amb el suport de: Servei Postgraduats de l’Institut del Teatre.



DIUMENGE 12 D’ABRIL 19:30h

CONCERT – GRATIS

THE NEW BEAT GENERATION
(ROCK)

Creat al 2007 a Vilanova del Vallès, sempre influenciats per la música rock dels seixanta. La banda es composa per Diego Tomé (guitarra i veu), Victor Alarcón (teclats i veu), Sergi Nadal (guitarra), Marc Freire (baix) i David Millan (bateria i cors). Amb edats d’entre 16 i 13 anys, tenen moltes ganes d’estar al món de la música. Actualment tenen diverses cançons gravades, i el grup comenta a rodar per sí sol!

www.myspace.com/thenewbeatgeneration