06 de novembre 2008

Programació setmanal: del 7 al 9 de novembre

DIVENDRES 7 DE NOVEMBRE 19:00h

EXPOSICIÓ - GRATUÏT


MÚSICS EN ACCIÓ
COL•LECCIÓ DE MÚSICS DIBUIXATS

SANTI CANET

Santi Canet, pintor i saxofonista impenitent. Aquesta és una col•lecció de retrats de músics que toquen jazz. És un senzill homenatge a aquesta música i als seus personatges. Hi trobareu músics llegendaris barrejats amb d’altres que formen part de la pròpia escena autòctona, fins i tot dels que ens visiten regularment a la bombeta. En tot cas aquí comparteixen una categoria utòpica; tot ells són companys de camí en una recerca comuna. Tots junts conformen ara una mena de "hall of fame" divertit, una selecció personal i capriciosa a la que hi anirem afegint noms consecutivament.

La presentació de l'exposició anirà acompanyada d'una petita jam session.

A més de l'exposició que en Santi mostrarà a la Bombeta durant el mes de novembre, també estarà exposant a Can Borrell una col•lecció que gira al voltant de la temàtica del paisatge: “NO HI HA RES COM”.


Més informació


DISSABTE 8 DE NOVEMBRE 19:30h

TEATRE – 5€


LA NOCHE JUSTO ANTES DE LOS BOSQUES

ASSOCIACIÓ LA CLAU TEATRAL

"La noche justo antes de los bosques", basada en el text del dramaturg francès B-M Koltès.

Sinopsis:
Un músic toca sota un fanal, un individu comença a recordar, un carrer una nit de pluja de qualsevol ciutat, històries grotesques, humor terrible, viu en la foscor misteriosa. La taverna del llop, glops de plaer amarg. Hotel, l’amor fugaç, l’amic absent, l’altre, la por present, carn, els miralls a tot arreu i sense voler mirar-se. Desitjo trobar-te després al girar el carrer, tinc una idea, alguna cosa a dir-te, suposo un provenir més amable, quin embolis..., i després sempre la pluja, la pluja, la pluja, la pluja...

Direcció i dramaturgia La Clau. Actors: Carlos Aguilar y Xevi Casals. Músic: Cesc Hernández a la guitarra.


L'associació La Clau presenta l'espectacle que han representat a 28 espais de Barcelona. Va ser seleccionat per la Mostra de Teatre de Barcelona. Va fer una temporada de sis dies al Naumon, espai de La Fura, tenint un gran èxit de públic i crítica.


http://associaciolaclau.blogspot.com/



DIUMENGE 9 DE NOVEMBRE 19:00h

CONCERT – GRATUÏT

E.P.O.

(EL PEQUEÑO OBSERVATORIO)


E.P.O (El Pequeño Observatorio) neix l’any 2006 per casualitat. Després de composar més d’una dotzena de temes, al 2007 fan possible aquest projecte entusiasta que porten avui dia. El estil de EPO és variat ja que abarca estils com el rock, funk, bossa, pop, etc.


Els seus components són: Toni Garcia (Veu), Jaume Giménez (Guitarra), Javi Pequerul (Teclats), Ricard Fernández (Baix) i Pepe (Bateria)

www.myspace.com/elpequenoobservatorio