13 de novembre 2008

Programació setmanal: del 14 al 16 de novembre

DIVENDRES 14 DE NOVEMBRE 20:30h

URBAN TEMPO – GRATIS

DJ
DUSTY & IQBIT
(FOLK I MÚSICA INDUSTRIAL)

Dusty és l’administrador de Netlabel Intoxikltd., un subsegell barcelonès basat en el berlinès Intoxik. Entre les seves publicacions es troba més d’una joia en matèria de música experimental, fosca gairebé sempre, i amb una pinzellada de pessimisme post nuclear.
Dusty beu d’aquestes fonts per crear un estil molt personal, una mescla d’estils aparentment allunyats com són el folk i la música industrial, valent-se d’una guitarra, micro i el seu company Iqbit al portàtil.

www.myspace.com/dustywork

Més tard ens oferirà el seu directe Iqbit, en solitari, amb la seva electrònica corrosiva carregada de sons i breaks impossibles. Aquest artista romà té diversos discs publicats, així com remix i col•laboracions.

www.myspace.com/iqbit


DISSABTE 15 DE NOVEMBRE 19:30h

MÀGIA – 2€

MÀGIC FREDY

La tarda de dissabte apareixerà el jove aprenent de màgia "Màgic Fredy" per oferir un espectacle de màgia de saló i de mans. Prepareu-vos per veure aquells trucs que sempre us han impresionat, i d'altres que no haureu vist però que us deixaran bocabadats!



DIUMENGE 16 DE NOVEMBRE 19:30h

CONCERT – GRATIS

ORIOL STARDUST
(ACOUSTIC-SPACE-PUNK-FOLK-ROCK’N’ROLL)

THE MISSING LEECH
(FOLK PUNK-ANTIFOLK)

The Missing Leech porta quatre maquetes autoeditades i una en directe a La Salamandra. A més, va actuar en el tancament del Festival Primavera Sound 2008 de Barcelona, a més d’haver seguit una gira per Regne Unit i Nova Zelanda aquest últim any. Ha tocat com a teloner de Toby Googshank a Barcelona i a Girona i en breu seguiran tours per Europa, a part de l’esdició del seu primer disc.

www.myspace.com/themissingleech


I després:

www.myspace.com/oriolstardust