14 d’octubre 2008

Programació setmanal: del 17 d'octubre al 19 d'octubre

DIVENDRES 17 D’OCTUBRE 20:30h


CICLE URBAN TEMPO


CONCERT – 3€

FUSIONE (HIP-HOP)


DJ’S – GRATIS

NOSTROMO BEER BROTHERS (LIVE + VISUALS)


URBAN TEMPO

Després de l’exitós primer cicle Urban Tempo, tornem a la càrrega aquesta segona temporada, plena de novetats. Des del 17 d’octubre i cada dos divendres podrem tornar a indagar en el món de la electrònica mitjançant joves promeses tant locals com de tot el Vallès. A més, aquesta temporada tindrem la col·laboració de Inocuo, un jove NetLabel, i la programació de concerts de hip-hop! Més informació a:

www.myspace.com/electrotechnobcn

www.inoquo.com


FUSIONE

Artista de hip-hop que va començar la seva trajectòria al 1996. Després de moltes concerts i de treballar amb artistes com Dalmalibre o Mireia Castaño, al 2007 comença a gravar el seu primer disc, que surt a la venta el febrer de 2008 i porta per nom FUSIONE MAR DETINTA.

www.myspace.com/fusionee


NOSTROMO BEER BROTHERS

Albert (dj) + Robert (vj) = No parar de ballar!

Des de Santa Perpètua apareixen aquest parell d’amics per oferir-nos el seu nou projecte ple de hip-hop, breaks i algún que altre “remember”, acompanyat tot per un bon desplegament visual.


DISSABTE 18 D’OCTUBRE 19:30h


TEATRE – 4€


SÓLO PARA PAREJAS + PERFORMANCE

GRUP DE TEATRE DE CAN PANTINQUET


Escena primera: apartament 8E

Carlos (Pere Oller) vol posar fi al consumisme malaltís que pateix la seva dona Mónica (Montserrat Martí). El desenllaç serà el resultat d’unes circumstàncies desesperades.


Escena segona: apartament 10A

Elena (Francesca Trulls) i el seu marit Adolfo (Pere Oller) decideixen canviar radicalment les seves vides, traslladant-se a Madrid. Allà trobaran el que buscaven, però acompanyat de diverses sorpreses inverosímils.


Escena tercera: apartament 9D

A la tornada d’un viatge a Brasil, la genial Kimera (Mª Dolors Montoya) es troba el seu apartament ocupat per Abul (Joaquim Llopis), un okupa sense principis, però donat als negocis. El resultat final d’aquesta convivència serà el més inesperat per als dos.


DIUMENGE 19 D’OCTUBRE 19:30h


CONCERT


THE CONSEQUENCES (POP-ROCK)


Grup de versions del Vallès Oriental amb experiència de poc menys d'un any. Ja han gravat una cançó d’estudi, però el seu projecte actual és seguir millorant tant musicalment com a grup, per millorar i renovar les versions que toquen i començar a composar algun tema propi.

www.myspace.com/theconsequencess