08 d’octubre 2008

Programació setmanal: del 10 al 12 d'octubre

DIVENDRES 10 D’OCTUBRE 21:00h


INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ


VÍCTOR OTERO

PINTURA A L’OLI


“Y sin darte cuenta fui desapareciendo de tu mirada.

Ahora, sin tus ojos, mis ojos no són ojos.”


Aquests olis que mostren figures cargades de melancolia i tendresa, formen part d’una sèrie d’obres realitzades entre 2006 i 2007 per La Muette.


http://la-muette.artelista.com


DISSABTE 11 D’OCTUBRE 19:30h


CONCERT - 4€


PLATAFORMA ARTÍSTICA MUSICAL ALQUÍMIA DEL SOL:

STAHLBAND + ARTISTES CONVIDATS + VJ’s


La Plataforma Artístic@ Musical ALQUÍMIA DEL SOL presenta a La Bombeta un concert de la gira catalana dels alemanys Stalhband.


La Stahlband ve de la world music, de la improvització i del jazz. Prové de les arrels més profundes del Krautrock, el rock progressiu alemany de finals dels 60's i principis dels 70's.La formació que vindrà per aquesta gira són músics que han tocat amb Embryo, mítica banda del krautrock. A més, aquesta gira porten un dels cofundadors de Dissidenten, Michi Wehmeyer.


Com a convidats tindrem uns músics de luxe: Luigi Cabanach (guitar), David Drudis (percusions, bass, guitar), Joel Olivé (percusions, cants harmònics), Didak Ruiz (percusions), Marc Egea (viola de roda). I tot això anirà acompanyat d'Alquímia del Sol VJ's!


www.myspace.com/stahlband

www.alquimiadelsol.net/pmusics.html



DIUMENGE 12 D’OCTUBRE 19:30h


CONCERT – 3€


LA LIMONCELLO


Després de premsar al màxim "Hierbabuena" neix "La Limoncello", banda de nova creació amb un projecte ambiciós que acaba d'engegar amb la producció d'Hernan "lucky" (La Kinky Beat).


Aquest nou grup incorpora a dos nous integrants: Flores (baixista) i Arnau (guitarra elèctrica), així com nous elements dins la música que fan del grup un cóctel variat i explosiu. Des del reggae, ska i punk fins la rumba i la bossa, "La Limoncello" viatja pel món del mestissatge amb missatges filosòfics però amb molta frescura i gresca.


D'aquesta manera esperem que tothom marxi amb molt bon gust de boca després d'exprimir el veritable suc de "La Limocello"!


www.myspace.com/lalimoncello