19 de maig 2008

Programació setmanal: del 23 al 25 de maig

DIVENDRES 23 DE MAIG 21:30h

VIDEO CONCERT:

CALLE 54

Calle 54 és una pel·lícula documental sobre l’extens món del latin jazz a Estats Units. L’obra ret homenatge a grans músics d’abans i d’ara, com Michel Camilo, Paquito d'Rivera, "Chico" O'Farrill, "Gato" Barbieri, Tito Puente, Jerry Gonzalez, Chano Dominguez, Bebo i "Chucho" Valdés, Eliane Elías, Israel López "Cachao", Orlando "Puntilla" Ríos.


DISSABTE 24 DE MAIG 10:30h

GIMCANA INFANTIL

Gimcana que organitza La Bombeta dissabte al matí dins la Festa de Primavera del Barri l’Estació de França-Can Mulà. Hi haurà de tot: proves de coordinació, d’habilitats, de creativitat, d’imaginació, etc., que esperem que els petits gaudeixin.

La gimcana tindrà lloc al patí del CEIP Nicolàs Longarón, després de la xocolatada que l’associació de veïns ha preparat a les 10h.


DISSABTE 24 DE MAIG 19:30h

CONCERT DE JAZZ

BT QUINTET

BT Quintet sorgeix arran de l'experiència conjunta que al llarg de l'últim any han portat aquests cinc joves músics a aprofundir en un repertori que ens és molt proper, tant pel que fa a la sensibilitat del jazz més actual, com pel que fa a la mateixa contemporaneïtat de les composicions; temes de Chris Cheek, Kurt Rosenwinkel, John Abercrombie, Richard Beirach o Ivan Lins, al costat d'alguns arranjaments curiosos d'estàndards tan coneguts com el Giant Steps o el 26-2. Ho vols sentir?

BT Quintet són: Gemma Massanas, saxo tenor; Públio Delgado, guitarra; Òscar Fernàndez-Pacheco, piano; Àlex Molas, baix; Xavi Ayala, bateria


DIUMENGE 25 DE MAIG 18:00h

TEATRE INFANTIL

CASTIGATS AL TERRAT

CIA. ENFAULATS


Us imagineu a dos pobres nens que sempre estan castigats al terrat? Doncs sí, i tot per culpa d’una madrastra horrible. Però els nostres protagonistes s’inventaran les mil i una per poder fugir. I si ells no se’n surten... comptaran amb l’ajuda inesperada d’una molt bona amiga.