13 de maig 2008

Programació setmanal: del 16 al 18 de maig

DIVENDRES 16 DE MAIG 21:00h

CICLE URBAN TEMPO

ROMA'N'BASS (trip-hop)
ASTA (break beat-jungle)

El Cicle Urban Tempo és una proposta d'agrupar i oferir gratuïtament les recerques sonores de DJ's i selectors d'origen vallesà. L'intenció d'exposar tendències en costant desenvolupament dins de la música electrònica contemporània, i que provenen de l'efecte 'globalització cultural'.


DISSABTE 17 DE MAIG 19:30h

CONCERT BLUES

SLIM BAY SEALS

Slim Bay Seals és una banda de cinc músics del vallès fundada el 2006 amb l'objectiu de reivindicar el prestigi del blues i la vigència d'aquest gènere tan influent en la música contemporània. El seu estil és el blues elèctric, però l'enfoquem abarcant diverses tradicions, des de les revisions del gènere d’Eric Clapton fins les més canyeres de Texas, passant pel mestratge de B.B. King o Muddy Waters.

http://www.myspace.com/slimbayseals


DIUMENGE 18 DE MAIG 20:00h

POESIA: COMBATS POÈTICS

KOMANDO SAMPEDRO

L'espectacle consistirà en 2 o 3 rondes en què recitarem poemes alternativament, establint una mena de diàleg -o combat- on a cada torn de paraula deixarem anar un poema. De fons, una guitarra i un o dos didjeridoos acompanyaran els versos. La temàtica variarà des de poesia purament lírica a poesia social, abarcant molts àmbits.

Quan s’acabin els combats formals, serà el torn del públic per improvitzar els seus propis combats poètics.