17 de març 2008

DJ SESSION , CONCERT HARDCORE I JAM SESSION !!!!!!!

DIJOUS 20 A PARTIR DE LES 21H OBERT

Dijous La Bombeta estarà oberta, amb música i una bona exposició, per començar les vacances de setmana santa molletana...podem fer la prèvia a la sessió de funky-soul de Dj. Adrià, els concerts de Hard Core de Cute Poison i Once a Week i la Jam Session del dilluns de Pasqua....


DIVENDRES 21 A LES 21:30 H

URBAN TEMPO:
1r Cicle de Cultura DJ i Selectors
J Adrià i DJ Russo

És una proposta d'agrupar i oferir gratuïtament les recerques sonores d'un conjunt de 12 persones. Dj's i selectors que en aquest cas són d'origen vallesà. L'intenció d'exposar tendències en costant desenvolupament dins de la música electrònica contemporània, i que provenen de l'efecte 'globalització cultural'.

Aquest divendres (Heavyweight Bass) :
ADRIÀ (funky-soul) http://www.myspace.com/adria2in
ASTER (dub-reggae-ambient)- malauradament no podra assistir.

Urban Tempo està plantejat en dos llenguatges musicals:

HEAVYWEIGHT BASS (Pesos pesats):
ritmes de baixos influenciats per la música negra, i
harmonies més tribals amb la fusió electrònica de països receptors com UK, França, entre d'altres.
DIGITAL SYNTETICH (Atmosferes digitals):
tons industrials i abstractes. Imaginàris de la
bellesa tecnològica i la modernitat. Tendències d'origen nòrdic, com Alemanya, Suècia o Canada. ..etc.

DISSABTE 22 A LES 19 H CONCERT: Hard Core

CUTE POISON i ONCE A WEEK

Cute Poison és un grup de hardcore-punk hospitalenc amb influències del hardcore dels 80's com Minor Threat, Bad Brains o RKL i altres influències de grups nacionals com Net Weight, Habitación 101 o Holocaust In Your Head per dir alguns. Està format per 5 amics de tota la vida que pasen les hores assajant en els subterranis de Bellvitge amb ganes de fer soroll a la màxima velocitat possible.

www.myspace.com/cutepoisonhc








Once a Week és un Jove grup del Vallès Oriental, podriem definir el seu estil de Hard-Rock, amb influències de grups com: Rage Against The Machine, Queens of Stoneage, Rise Against, Incubus, etc... Once a Week posa en escena el seu so més contundent i vigoròs. En els seus tres anys de vida la banda porta ja, a sobre l'esquena, uns 24 concerts per tot el territori catalá, ara visiten Mollet, ciutat on van sorgir els origens d'aquest grup que avui en dia assaja a Granollers. A finals de l'any passat el grup grabava la seva primera maqueta, Something Wrong, que consta de 5 temes propis.

Els components del grup són: Omar López (veu), Jordi Robles (guitarra), Marc Antonio (baix), Pedro Pérez (guitarra) i Jordi Baldó (bateria).

www.myspace.com/oawgroup

Bò d'ajut: 3 euros

DILLUNS 24 A LES 18 H JAM SESSION:


The Bombet Jazz Band, la formació de jazz específica de La Bombeta, prepara la seva IVa jam.
La formació de La Bombeta, integrada per Guillem Argemí a la percussió, Vicenç Mas al baix, Oriol Pujol al teclat, Carletes Garcia a la bateria, Alejandro Delgado al Saxo i Oriol Palau a la guitarra i coordinador, prepara, pel proper dilluns 24 de març de 2008 a les 18 hores de la tarda al mateix local, una jam adreçada a convocar a tot músic que vulgui o no participar activament, i a tota la resta de mortals que vulgui o no estar d'espectador actiu (sempre podeu ocupar la barra).
Com mana la tradició, la formació base de La Bombeta arrencarà amb un petit repertori pensat en tocar una diversitat d'estils per obrir possibilitats als diferents llenguatges dels músics que vulguin pujar a l'escenari un cop s'obri la jam al públic. Així doncs la jam està preparada per que puguin participar bateries, baixistes, cantants, saxofonistes, trombonistes, trompetistes, violinistes...de tots els estils i nivells...
i com també mana la tradició, porteu-vos l'instrument, apunteu-vos a la llista i a tocar que són dos dies!!!


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.

Anònim ha dit...

Gracies per bloc intiresny