26 de març 2008

BENVINGUTS A LA IMAGINACIÓ!!!!

DIVENDRES 28

DISSABTE 29


20:00
Nou Horari!!: 19:00H

VIDEO-CONCERT:

Pink Floyd

CONCERT:
Swing-Pshicobilly

Dark Calaveras


P·U·L·S·E
El 20 d'octubre de 1994, la banda més famosa de rock psicodèlic en els '70 i, posteriorment, els impulsors del rock simfònic, va acabar la gran gira mundial "The Division Bell" amb un impressionant concert de llums, efectes especials i colors, en el Earl Court de Londres a Anglaterra (país d'origen). Els membres de Pink Floyd van oferir un espectacle inigualable en un llarg concert, on van interpretar 21 dels seus grans èxits, incloent "Dark side of the moon" o "Wish you were Here". Fou de moment l'últim concert de la banda, on va batre el record d'actuar 14 nits seguides.


DIUMENGE 30 18 h

INFANTIL:

Contacontes

A càrrec de: Maria Casellas



"La Mercadera Martina ha tornat dels seus viatges imaginàris. Gràcies a la seva petxina màgica ens explicarà les aventures que ha viscut i ens portarà els contes més frescos i les cançons més divertides. Coneixerem a un petit koala australià, a un nen africà que toca l'ukulele o a un rei rus que mai estava content amb el que tenia. No us perdeu les peripècies de la Mercadera Martina!"
Bò d'ajut: 2 eur


Los Dark Calaveras saben que quedan cosas por inventar... Pero si ya se han hecho tantas cosas buenas, ¿por qué dejarlas atrás? Su propuesta recupera el swing más enérgico de los años 40 combinándola con el psychobilly y el punk-rock de hoy. En esa mezcla, el cuarteto rediseña el sonido para no perder ni una gota de substancia de sus estilos paternos. Rock desenfrenado junto al swing más salvaje, vitalidad que recorre todo el cuerpo hasta arrancarlo a moverse. Sonido semiacústico, para lanzar sobre el escenario temas bailables con potencia y energía. Do you want a bite of psycho-swing?

Los Dark Calaveras se constituyen como grupo en la ciudad Barcelona en septiembre del 2007 después de participar todos sus componentes en distintas bandas de estilos musicales muy diversos. Partiendo del psychobilly, la banda comienza a montar un repertorio propio en el que el swing tiene un peso específico importante e impregna todos los temas. La intención guía sigue siendo esencialmente rockera: canciones fluidas y bailables para pasarlo bien, con la atmósfera más oscura del swing, la noche y el humo...

Dark Calaveras son:
Lola Vinilo, voz
Colchon Twang, guitarra

Víctor Calavera, batería
Ignii on fire!, contrabajo
http://www.myspace.com/darkcalaveras