04 de març 2008

1 er CICLE DE CULTURA DJ I SELECTORS, LITE BITES TRIO I MALABO ROOTS!!!!!!!!!


DIVENDRES 7

DISSABTE 8

DIUMENGE 9

21:30
19:30
20:00

URBAN TEMPO:

1r Cicle de Cultura DJ i Selectors

Digital Syntetich - Electro

SINTECH i JAMONETIS

CONCERT:
Jazz

Lite Bites Trio

CONCERT:

Reggae
Malabo Roots

<

URBAN TEMPO

és una proposta d'agrupar i oferir gratuïtament les recerques sonores d'un conjunt de 12 persones. Dj's i selectors que en aquest cas són d'origen vallesà. L'intenció d'exposar tendències en costant desenvolupament dins de la música electrònica contemporània, i que provenen de l'efecte 'globalització cultural'.
Conscients de que no totes les tendències de la música avançada es troben en aquest cicle, desitgem que en una pròxima edició, es puguin incorporar més estils. Urban Tempo està plantejat en dos llenguatges musicals:

HEAVYWEIGHT BASS (Pesos pesats):

ritmes de baixos influenciats per la música negra, i harmonies més tribals amb la fusió electrònica de països receptors com UK, França, entre d'altres.

DIGITAL SYNTETICH (Atmosferes digitals):

tons industrials i abstractes. Imaginàris de la bellesa tecnològica i la modernitat. Tendències d'origen nòrdic, com Alemanya, Suècia o Canada. ..etc.







Lite Bites Trio és una formació en la que cada un dels components aporta d'igual manera un repertori emmarcat dins l'àmbit del jazz i les músiques improvisades.

Les influències del trio van des d'artistes tradicionals com ara Lennie Tristano o Sam Rivers fins a músics més moderns com ara John Abercrombie i Mark Turner, per posar alguns exemples. Les composicions pròpies que el grup desenvolupa dia a dia aporten nous colors a l'escena actual del jazz.
El treball e
n grup realitzat els ha permès que els concerts esdevinguin amb una dosi de risc i espontaneïtat, alhora que la varietat sonora per la que es mouen no els impedeix tenir un sò personalitzat i madur.


La formació:

Guillem Callejón, guitarra

Aleix Forts, contrabaix

Alfons Bertran, bateria


Bò d'ajut: 3 euros























































M
alabo Roots nace en Febrero del 2007 cuando nueve músicos de distintas procedencias y estilos se unen para crear un proyecto de reggae. Después de pasar por distintas fases y cambios en la formación del grupo, la banda se consolida dando forma a los temas de Geenjah Babeko, cantante procedente de Malabo en la isla de Bioko (Guinea Ecuatorial) el cual transmite en sus letras gritos de libertad, deseos de comprensión, mensajes de paz y amor, y llamamientos de rebeldía ante el sistema.


http://www.myspace.com/malaboroots


Bò d'ajut: 3 euros






































CLASSES D'INICIACIÓ A LA GUITARRA FLAMENCA


Dimecres de 21h a 22h
a La Bombeta
Professor: Johnny Pardo

20 euros al mes
Inici de les classes: dimecres 5 de març

Places limitades!!

Inscripció: 696 578 069

SORTEGEM UNA ESCULTURA!!

L'escultor vallesà Ricard Mira ha donat una peça a La Bombeta. A partir del dissabte 1 de març es podran comprar participacions (en totes les activitats) per al sorteig que es farà a mitjans del mes d'abril a La Bombeta (previ avís).