27 de novembre 2007

BENVINGUTS!!! WELLCOME!!! MARHABAN!!!

Aquesta és la programació d'aquesta setmana:
DIVENDRES 30:
A les 22:30h. TEATRE, gènere: monòleg-dansa. Interpretació: Francesc Gil; Direcció: Ester Freixa: "VISITA GUIADA A L'INTERIOR D'UN CERVELL"

Un sol actor. L'escenari buit. Mitjançant el cos, la veu i la imaginació entrem dins el món interior d'un home. Com si es tractés d'un ritual vudú o d'una dansa ancestral l'actor descobreix l'espai, el seu cos i finalment la seva ment. Després de barallar-se amb els pensaments, deixa que flueixin lliurament i mica en mica les idees, opinions, desitjos... prenen forma física i es comuniquen amb el públic. Són pensaments sense censura, sense prejudicis. La deshumanització, els canons de bellesa, l'estupidesa humana, la ciència, la religió, són alguns dels temes de què parla l'espectacle. En definitiva partint d'un home, del seu món interior, podem veure-hi reflexada la societat; nosaltres mateixos lluitant per Ser nosaltres mateixos.


DISSABTE 1:
A les 20:00H: CONCERT, amb "Nenê Gandaia": samba-funk.
Nenê Gandaia ofereix la contundència del funk d'arrel més fosca i la cadència del samba en una combinació terriblement ballable, amb temes propis i versions dels grans de la música brasilera com Jorge Ben Jor, Caetano Veloso o Olodum. La formació actual del grup és: Dani Alvarez (veu), Joan Gil (guitarra espanyola), Pau Aguilar (guitarra elèctrica), Harkaitz Bastarrika (baix), Charly López (percussions) i Oriol Roqué (bateria). En els últims tres anys Nenê Gandaia ha actuat a festivals com l'Invictro del Mercat de Música Viva de Vic, el Festival de Músiques dels Pobles de CajaMadrid, el Festival Mestissa't Brasil de Valls i al Festival Intercultural de Mostar (Bòsnia-Herzegovina); a festes majors de diverses poblacions catalanes i sales de concerts de Barcelona i d'arreu de Catalunya.



Moltes gràcies per incloure les activitats a les agendes. Salut i fins aviat!