23 de novembre 2007

AQUEST CAP DE SETMANA ...MÉS LLUM! CONCERT I TEATRE INFANTIL

DISSABTE 24:
A les 19:30h: CONCERT, amb Orgànic set (Jazz-fusió).
Es tracta d'una formació que parteix de la idea de crear un projecte on es trobessin una sèrie de gèneres que havíem tingut la oportunitat de conèixer i treballar en projectes anteriors. Estils com el jazz, el latin-jazz, el funk, el rock... volíem trobar la manera d'ubicar aquest tipus de música dins d'una sola cosa, i això ja tenia nom: jazz-fusió.

Un estil que té com a referents músics i formacions molt diverses; des de Chick Corea (amb la Elektric Band, Return to Forever), Yellow Jackets, Weather Report, Airto Moreira, entre d'altres. Si bé alguns d'aquests músics o formacions segueixen en actiu, la idea no és fer versions de temes que ja han estat editats, o fins i tot versionats i que mai ningú podrà fer al mateix nivell, sinó iniciar un procés de creació a partir de les idees, maneres de fer (en quant a estructures, harmonia...) que van quedar enregistrades durant l'època que tenia més èxit.

El fet d'interpretar temes propis fa de la nostra banda quelcom original, així que us animo a tots a que compartim junts una bona estona aquest dissabte, a les 20:00h, a La Bombeta.

Orgànic Set som:
Miquel Just (saxos alt i tenor)

Oriol Palau (guitarra)
Miquel Pascual (teclats)
Vicenç Mas (baix)

Guillem Argemí (percussió)
Xavi Ayala (bateria)

Us hi esperem a tots!!

DIUMENGE 25:
A les 18:00h: TEATRE INFANTIL. La companyia Enfaulats, ens presenta "El viatge de la Mediterrània", un aventura que ens portarà a conèixer contes i llegendes de les cultures mediterrànies.

La companyia Enfaulats presenta un espectacle dirigit al públic infantil que engloba nens i nenes des dels tres fins als nou anys. Basat en la commèdia dell´arte, aprofita dos dels seus personatges, el capitano (Capitana Tana) i l´arlequino (Grumeta Enriqueta). A partir d’un recull de contes dels diferents països de la mediterrània farem un viatge per apropar les cultures que conviuen en aquest mar.

Salut i fins aviat!

9 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola parece muy interesante la idea de la bombeta (nosotros somos de mollet y nos gustaria conocer la sala jaja!

Somos un grupo de Jazz (Fusión) ya que hacemos un poco de todo jaja, tocamos estandars de jazz como (All the things you are, Bernie's Tune, Yardbird Suite de Charlie Parker, Summertime, Autum leves, etc) pero también tocamos latin jazz (Come Candela,Philadelphia Mambo, Manteca, Spain Chick Corea) y también metemos improvisaciones jazzeras a temas como (Oye como va, Munsters, Peaches in Regalia etc) por supuesto también hacemos Jam Session cuando se nos pide jaja.

La composición de grupo es: Saxo Alto (Robert Salas alumno de Xavi Padillo y Sergi Rovira es solista de la BJM), Piano (Joana cursando grado superior en liceo a tenido de profesores a Martí Ventura, Jordi Masó y Llibert Fortuny entre otros también toca el saxo en la BJM) Bateria(Aitor Padilla alumno de Xavi Canals a tocado con la BJM en el auditori de BCN y tambien a tocado con Santi Arisa actualmente sigue como percusionista en la BJM) y Clarinete (Juan Pardo acabando el grado medio con Carles Riera, Marti Ventura, Josep Guallar, Neus Bermudez también a sido alumno de Xavi Padillo y a recibido clases de Farncesc Vidal actualmente toca como solista en la BJM, este presenta año quedo finalista del concurso l'arjau) mas adelante se unira al grupo un bajista que aun estamos acabando de buscar.

Espero que le guste y contacte conmigo en breve.

Muchas Gracias The Free Band
--
Juan Pardo Fernández

http://juanpardofernandez.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Pues gustar...gusta...todo lo que sea creación y expresión es genial! Si quereis conocer la sala venir cuando querais, o un dia de actividad, como mañana al concierto de Ogànic Set o cualquier lunes a partir de las 21:30...en el blog teneis un mapilla pa ver dónde cae...ya aprovecho para invitaros a la Jam Session que se está organizando para la tarde de Sant Esteve. Le diré a Guillem (organizador de esta jam) que se ponga en contacto contigo para informarte.
Os esperamos en La Bombeta!

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Estupendo haber si puedo y me paso a ver mañana a los Orgànic set.
Sino espero pasarme o ponerme de nuevo en contacto con vosotros.

Lo de la Jamm suena muy bien jaja

Saludos

Unknown ha dit...

Hola de nuevo

Muy bueno el concierto e?;)
Espero que La Bombeta tire adelante y cada vez tenga mas importancia en Mollet aunque ayer estaba lleno e?;)

Esther no pude quedarme cuando se acabó el concierto porque teníamos prisa y intente localizarte pero no te encontré jaja.

Cuando iría bien que nos pasáramos para hablar distendidamente?

Que vaya muy bien todo

Felicitats

Anònim ha dit...

Hola Juanito, sóc el guillem. Ara mateix m'estic encarregant de contactar amb músics per que vinguin a la jam que farem el dia 26 de desembre. Sant Esteve!!!Pastorets!!! canalons!!!! Fem assamblea cada dilluns a les 21:30h a La bombeta. Així que si et va bé passar i parlem de la jam i també del vostre grup!! Fins aviat i salut!!! Si no et va bé podem quedar un dia entre setmana.

Unknown ha dit...

OK.

Intentaré apropar-me aquest dilluns sinó ja intentaré posar-me amb contacte amb vosaltres.

Que vagi molt bé.

Anònim ha dit...

hola juanito. sóc el guillem, si vols dona'm el teu número de tlf i et faig un truk aquesta setmana i parlem. si? guilleraba@hotmail.com

Unknown ha dit...

Ok ara t’envio un mail amb el num.

Salut