29 de juny 2009

Programació Setmanal: del 3 al 5 de juliol

DIVENDRES 3 DE JULIOL 22h


CICLE DIVENDRES AL JARDINET

Cric, cric, cric. Torna la calor i les nits a la fresca. És llavors quan els grills surten del seu cau i, gairebé invisibles, deixen sentir la seva presència amb el seu cric, cric.

Tornen els Divendres al Jardinet i per segon any consecutiu, un seguit d’entitats molletanes fan possible que els divendres a la nit, el Jardí d’El Casal, s’ompli de música i de bon ambient. L’Èxit de l’any passat ha fet que aquest 2009 tornem a oferir-vos sis concerts.

Formacions musicals de Mollet i també de fora. Diversos estils de música que faran de les nits del divendres, nits úniques i inoblidables. Cric, cric, cric.

Vine a gaudir del segon cicle de música en directe del Divendres al Jardinet.

ALWAYS DRINKING

MARCHING BAND - 5 euros

Jazz

Una renovada Always Drinking Marghing Band presenta el seu concert més original. Una completa i variada secció d'instrumentistes reinterpreten el disc “Kind of Blue” de Miles Davis, segurament el disc més influent de la història del jazz.

D’aquesta manera celebren el 50è aniversari del seu enregistrament. Una nit per recordar amb un clàssic de les nits de festa molletanes.


Lloc: Jardí del Casal Cultural

C/ Can Fàbregas, a tocar de la pista d'hoquei.

Mollet del Vallès.

Venda anticipada d'entrades a la secretaria del casal cultural: rambla balmes, 2. Mollet del Vallès.

Telf: 93 593 11 74

+ info: www.elcasal.cat/el-jardinet


Organitzen:

Casal Cultural, La Gallineta, Sona Aquí i La Bombeta.


DISSABTE 4 DE JULIOL 20h

CONCERT - gratis

Kaire
Pop-Rock

Kaire
comença el seu camí a mitjanç del 2007. Nico De Tullio (veu, guitarres i piano), Guillem Tramullas (baix), Joan Llari (guitarra) i Gustavo García (bateria) i més tard Pablo García (secuenciador i teclats), configuren un nou projecte amb temes intensos i un directe contundent.

Desprès d’haver editat 2 maquetes i haver tocat en diversos escenaris amb bona acceptació per part del públic, aconsegueixen guanyar el cocurs de Rock a l’Ascensió de Granollers en l’edició de 2009, mostrant un pop-rockcontundent i colorista que identifica a la banda.http://www.myspace.com/kairemusicDIUMENGE 5 DE JULIOL 17:30h

FESTA SOLIDÀRIA - 3 euros (donatiu)

L'associació Proyecto Cultural Siglo XXI organitza a La Bombeta una festa solidària per un projecte de Casal d'Estiu a l'Ecuador.

Programació:

17.30 h. Concert de
kiss med (grup de rock de Barcelona)
19 h. Espectacle de malabars de unpocochungoclown
I per finalitzar la festa…Dj. Ruso (ragga jungle)

Hi hauran mojitos per passar la calor!
Proyecto Cultural Siglo XXI:

Proyecto Cultural Siglo XXI és una associació que neix per la voluntat d’unificar un treball cultural i educatiu com a base pel desenvolupament social i col·lectiu.

Som el grup de persones que indistintament a les nostres diferencies volem col·laborar per impulsar projectes i activitats tot aprenent de les experiències, vivències i aportacions fruit de les relacions humanes.

Per això el nostre treball com a participants endoculturals a l’Equador es tradueix en aquests moments en una tasca lúdico-educativa per donar un espai a la necessitats vivencials lúdiques, d’atenció i aprenentatge dels tots els nens i nenes del Cantón Mejia: el Casal d’Estiu.