10 de juny 2009

Programació Setmanal: del 12 al 14 de juny

DIVENDRES 12 DE JUNY 22h

CICLE DIVENDRES AL JARDINET

Cric, cric, cric. Torna la calor i les nits a la fresca. És llavors quan els grills surten del seu cau i, gairebé invisibles, deixen sentir la seva presència amb el seu cric, cric.

Tornen els Divendres al Jardinet i per segon any consecutiu, un seguit d’entitats molletanes fan possible que els divendres a la nit, el Jardí d’El Casal, s’ompli de música i de bon ambient. L’Èxit de l’any passat ha fet que aquest 2009 tornem a oferir-vos sis concerts.

Formacions musicals de Mollet i també de fora. Diversos estils de música que faran de les nits del divendres, nits úniques i inoblidables. Cric, cric, cric.

Vine a gaudir del segon cicle de música en directe del Divendres al Jardinet.

ASSTRIO - 5 euros

Nu-jazz, funk

Asstrio va començar com el típic trio de jazz groove amb orgue hammond (Arecio Smith), guitarra (Santi Careta) i bateria (Santi Serratosa).

De mica en mica el grup ha anat incorporant elements diversos que fan difícil de classificar la seva música. Ha tocat a festivals de renom com el Sònar, el Senglar Rock, el Jazz Terrassa o al Cruïlla de Cultures.

I després....

19 de juny: Zigg's Band

26 de juny: Estoc de Veus

3 de juliol: Always Drinking Marching Band


Lloc: Jardí del Casal Cultural

C/ Can Fàbregas, a tocar de la pista d'hoquei.

Mollet del Vallès.

Entrades: 5 euros

Abonament pels 6 concerts: 28 euros

Venda anticipada d'entrades a la secretaria del casal cultural: rambla balmes, 2. Mollet del Vallès.

Telf: 93 593 11 74

+ info: www.elcasal.cat/el-jardinet


Organitzen:

Casal Cultural, La Gallineta, Sona Aquí i La Bombeta.


DISSABTE 13 DE JUNY 21h

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ - gratis

PINTURA

Axtraccions
d'Oriol FreixaAXTRACCIÓ IV
acríl·lic sobre llençol


DIUMENGE 14 DE JUNY 19:30h

CONCERT - 3 euros

Venancio y los jóvenes de antaño

Bolero / son / jazz

Amor, desamor i jerseis de llana: Venancio, amb l’impagable acompanyament de Los Jóvenes de Antaño, ens ofereix una mirada desenfadada i en vers a la vida moderna. Fan temes propis i en format acústic, partint del bolero i el son cubà i amb incursions desvergonyides al jazz, la ranxera, la rumba i fins les jotes mallorquines; aquests quatre valents lliuren al món un repertori original i brillant que deixarà els joves d’avui i de sempre corpresos, corfosos i esmaperduts.

Venancio són Dani Alvarez, Joan Gil, Bernat Torras, Harkaitz Bastarrika i Leo Torres; de formació recentíssima, s’han estrenat el 28 de març de 2009 a la III Mostra de les Arts de las Paraula d’Abrera, compartint cartell amb Roger Mas, Ajo + Corcovado i Anímic, entre d’altres.