04 de desembre 2008

Programació setmanal: del 5 al 7 de desembre

DIVENDRES 5 DE DESEMBRE 21:00h

IL•LUSTRACIÓ – GRATIS

JORDI SOLANO
HISTÒRIES DE PAPER

L'ésser humà és, entre moltes altres coses, un ésser narratiu. Jordi Solano és, a més de dibuixant, un mentider flagrant, convençut i orgullós. I per això es dedica a la il•lustració. En aquest món de dibuixos i de contes, la diferència entre realitat i ficció es difumina fins al punt de convertir-se pràcticament en una qüestió de gustos. Són, al cap i a la fi, dos plats cuinats amb els mateixos ingredients.

La línia, la taca, el color i la paraula es combinen a Històries de paper, un recull de narracions o fragments de narracions en paper sobre moltes coses que mai no han existit, i algunes que potser si.



DISSABTE 6 DE DESEMBRE 14:00h

VERMOUTH FLAMENCO – 2€ (inclou tapilla)


REPÚBLICA DEL RITMO
LA MARAÑA

Després de l’èxit d’inauguració, la República del Ritmo torna a la càrrega per oferir la segona entrega del Vermouth Flamenco. Aquest dissabte amb la banda local La Maraña, grup de fusió flamenca-rockera que amenitzarà el migdia. I vigileu no us atraganteu amb les tapes!

http://myspace.com/lamaranya




DISSABTE 6 DE DESEMBRE 19:30h

POESIA – GRATIS

CORAL ROMPUT


Coral romput és un poema de Vicent Andrés Estellés (1924-1993) que està escrit en Valencià -llengua o dialecte, és igual- que té versos i que en té bastants. Parlar-ne aquí no creiem que resolgui gaires coses. S'ha de llegir. Només direm que s'escriu abans i/o durant el 71, però pensem que després del 55, almenys en part. També hi ha un disc, de l'Ovidi Montllor (1942-1995) i el Toti Soler (1949) en què l'hi recreen amb una veu i una guitarra, i que està molt bé, i que dura una hora i mitja. Doncs les dues coses juntes a la Bombeta: el poema i el disc, que és del 79.



DIUMENGE 7 DE DESEMBRE 19:30h

CONCERT – GRATIS

REPÚBLICA DEL RITMO
NO HAY 2 SIN 3
(FLAMENCO/LATIN JAZZ)

Música instrumental, mestissa, plena de metàfores i de figures sonores que el públic es pot imaginar. Encreuament de cultures, ruptura de fronteres. Les creacions del pianista francès es barregen amb les arrels del flamenc i del latin jazz.

Un fragment de vida dins d'un espectacle compacte, ric en emocions, i ple de complicitat amb els espectadors.

www.myspace.com/nohay2sin3


1 comentari:

Black ha dit...

Gran grup, toquen molt bé aquest paios