15 de desembre 2008

Programació setmanal: del 19 al 21 de desembre

DIVENDRES 19 DE DESEMBRE 19:00h

XERRADA – DEBAT

CRISI I VIOLÈNCIA DE GÈNERE

A CÀRREC DE MANUEL AGUILELLA

ORGANITZA: GRUP DE DONES GÈNESI

Xerrada i debat sobre com afecten alguns tipus de crisis en la violència masclista. El tertuliant principal serà Manuel Aguilella Salgado, amb la intervenció d’altres invitats.


DIVENDRES 19 DE DESEMBRE 21:00h

VIDEO CONCERT

PRINCE
SING O’THE TIMES (1987)

Davant de milers de seguidors, al Rotterdam Music Hall, Prince i la seva banda presentaven el seu àlbum "Sign O' the Times”, amb el qual van ser nominats als Grammy, pel millor disc de l’any. Dirigit amb l'energia pròpia del músic de Minneapolis, la pel•lícula s'interromp amb curts ocasionals entre cançons.
No us perdeu aquestes interpretacions que revifen en cada, nota com "Little Red Corvette" i "U Got the Look". Prince en tota el seu esplendor.




DISSABTE 20 DE DESEMBRE 20:00h

TEATRE – 4€

GRAMÀTIQUES DEL PLAER
CIA LA PIGA

Espectacle Intel•lectosensual basat en un estudi de la Literatura Eròtica Catalana i la Secció de Contactes dels diaris...

Tenint com a fil conductor els Sentits, (Vista, Gust, Tacte, Oïda i Olfacte), la Cia. La Piga us ofereix un tast de l'eròtica catalana a través de la llengua, mai millor dit!

Fetitxisme, Vouyeurisme, Onanisme, Sadisme....tot passat pel cedàs de la Paraula. Contes, poesia, música, embolcallen un caramelet teatral que, de segur, us farà trontollar les neurones.

La Imaginació és la inteligència en erecció!



DIUMENGE 21 DE DESEMBRE 19:30h

CONCERTS

PETISO OREJUDO (METAL)

ONCE A WEEK (ROCK)

Petiso Orejudo: El nom de Petiso Orejudo ve donat del nom d'un assassí infantil de principis del segle XX a Argentina. Violentes, brutals i trasbalsades, les cançons es presenten en una base de metal/hardcore extrem amb influències que engloben des del post-rock fins al math-core. El setembre de 2008 surt a la llum el seu primer EP titulat "Cayetano's Kindergarten", conté 4 temes gravats a la masia de Can Masferrer a Montornès del Vallès.

Els directes de Petiso Orejudo són intensos i molt agressius, amb una posta en escena molt dura, desprenent energia en cada segon i interpretant cada cançó com si la seva vida depengués d'això.

Myspace



Once a week: Sonoritat contundent de guitarres un xic astringents, conjugades amb una base rítmica potent, és el que ens aporta el grup en els seus directes, en els quals busca transportar al oient al seu univers personal, les seves lletres tracten les quotidianitats de la vida i les seves preocupacions, els cinc components del grup no deixen de buscar, en cada un dels temes nous que creen, l'evolució constant del seu estil personal, sense oblidar la base roquera de la qual parteixen.

Aquest any 2008 han estat finalistes al concurs Roca'n'Rock III i han guanyat el concurs Anfirock'08. A punt per publicar la seva segona maqueta, Tones of Whisky, la banda ens portarà en directe aquests nous temes. No hi podeu faltar!!

www.myspace.com/oawgroup