02 de juny 2008

Programació setmanal: del 5 al 8 de juny

DIJOUS 5 DE JUNY 22:00h

CINE CAU: CICLE DE CINEMA CLÀSSIC

LLADRE DE BICICLETES
Vittorio de Sica (Itàlia)

OBRA CABDAL DEL NEORREALISME ITALIÀ

A la Itàlia de la postguerra, en una zona suburbial de Roma, trobem a Antonio Ricci, un obrer en atur des de fa dos anys, troba feina com a fixador de cartells, però per a poder treballar necessita una bicicleta.

El problema és que Antonio ha hagut de vendre la seva bicicleta per poder menjar...


DIVENDRES 6 DE JUNY 21:00h

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ

DIBUIX
JORDI SOLANO

Jordi Solano (Barcelona, 1982) ha anat definint amb el temps un estil propi i una manera d'entendre el dibuix i la il·lustració. Sempre amb un marcat interès pel dibuix de la figura humana, mira de donar a aquesta un tractament que queda a cavall entre el dibuix de còmic i l'apunt clàssic d'anatomia.

En aquests paràmetres, ha anat desenvolupant un món particular i introspectiu que en ocasions beu de la fantasia, la imatgeria popular i les mitologies europees. A banda, l'autor també desenvolupa un treball processal consistent en infinitat d'esbossos.

L'exposició “Dibujos y garabatos” mira de fer un recull representatiu d'aquestes dues facetes de la seva obra.


DIVENDRES 6 DE JUNY 22:00h

DIVENDRES AL JARDINET

JAZZ FUSSIÓ

ASSIMÈTRIC BAND

3€ (5€ amb entrepà)

Aquest divendres comença el cicle de música a l'aire lliure DIVENDRES AL JARDINET. Aquest cicle està format per 5 actuacions musicals que es duran a terme al Jardí del Casal Cultural de Mollet del Vallès (c/ Can Fàbregas, a tocar de la pista de hoquei).

El cicle és una iniciativa del Casal Cultural i està organitzat conjuntament amb el programa de ràdio Sona Aquí, el Casal La Gallineta i La Bombeta.

Obren el cicle Assimètric Band, formació constituïda pels músics
Miquel Pascual (teclats), Oriol Palau (guitarra), Xavi Ayala (bateria), Vicenç Mas (baix), Miquel Just (saxos) i Guillem Argemí (percussions). Us hi esperem!

DISSABTE 7 DE JUNY 19:30h

JAZZ

DA CAPO PROJECT

BO D’AJUT: 2€

Nascut a Santa Eulàlia de Ronçana l’any 2006, aquest septet presenta un ampli repertori de música emmarcada dins el que ells anomenen música jazz club. La formació presenta un directe on podem gaudir de temes d'Arthur Hamilton, Van Morrisson, Ray Charles, Herbbie Hanckok, etc. A més, en l’espectacle a l’escenari, amb la seva particular estètica, ens transporta als locals de copes dels Chicago en època de la llei seca: joc, alcohol, metralletes i bona música.

Els integrants de Da Capo Project són J. Carles (saxo tenor i alt), Vanessa (saxo tenor), Enric (bateria), Vincenzo (baix), Xavi (guitarra), Àlex (piano), Lorena (veu).

www.myspace.com/dacapojazzband


DIUMENGE 8 DE JUNY 20:00h

REGGAE – HIP HOP

ROE DELGADO & THE WILD STYLE

BO D’AJUT: 3€

Des que va començar a cantar, Roe Delgado es va deixar influenciar per una lírica amb melodies, i d’allà, es va fixar més en el reggae, del qual ha arribat a ser un apaassionat.

Delgado ha treballat amb productors com Reyjahb Producciones, Ganjaman, Raggademente, etc., i ara té el seu propi segell, Goleen Black Music. El músic compta amb dos treball editats, La fuerza de la amistad (2005) i Mundo plastificado (2008)

www.roedelgado.com; www.myspace.com/roedelgado


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei el concert em va molar moltissim!
Endavant Reaggae style!!!
Ambient molt sa!!!
Mersi a Roe i la Bombeta!

Anònim ha dit...

[B]NZBsRus.com[/B]
No More Crawling Downloads With NZB Files You Can Hastily Search HD Movies, Games, MP3 Albums, Applications & Download Them @ Alarming Rates

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Newsgroup Search[/B][/URL]