25 de juny 2008

Programació setmanal: del 26 al 29 de juny


DIJOUS 26 DE JUNY 22:00h


CINE CAU: CICLE DE CINEMA CLÀSSIC


DR. STRANGELOVE

S. Kubrick (EE.UU.)


Una comèdia d'humor negre que parodia el compromès tema de la carrera armamentística a la Guerra Freda. Potser la més deliciosa comèdia satírica de les darreres tres dècades.

La pel·lícula va ser un èxit comercial, però la crítica va titllar a Kubrick d'anti-americà. Aquest fet va fer que Kubrick traslladés la seva residència a Anglaterra i prengués la decisió de no tornar a residir mai als Estats Units.


Foto: Stanley Kubrick, quan treballava de fotògraf a la revista Time

www.cinecau.blogspot.com


DIVENDRES 27 DE JUNY 22:00h


DIVENDRES AL JARDINET


FLAMENC


ZARAIMA


3€ (5€ amb entrepà)


Segueix el cicle de música a l'aire lliure DIVENDRES AL JARDINET, al Jardí del Casal Cultural de Mollet del Vallès (c/ Can Fàbregas, a tocar de la pista de hoquei).

L'actuació d’aquest proper divendres serà un concert del grup de flamenc Zaraima.



DISSABTE 28 DE JUNY, a partir de les 19:00h


1a MOSTRA D'ART JOVE


NOU ART AL CARRER


Els artistes participants en aquest certamen han treballat al voltant de la idea d'espai públic, i com aquest influeix en el funcionament diari de la nostra societat. A través de la pràctica amb diferents disciplines, els participants d'aquesta mostra han generat projectes que pretenen construir un marc de reflexió sobre l'ús de l'espai públic i la seva relació amb l'individu contemporani.



Inauguració: dissabte, 28 de juny a les 21 h

Exposició: dissabte, 28 de juny, de 19 a 1h

Lloc: Pl. Prat de la Riba

Organitza: Ajuntament de Mollet; amb la col·laboració de: Museu Abelló i La Bombeta.


DIUMENGE 29 DE JUNY 19:00h


ASSAMBLEA EXTRAORDINÀRIA


La Bombeta convoca una assamblea extraordinària per valorar com ha anat aquesta primera temporada d'activitats. Tothom que vulgui compartir, aportar o participar-hi pot venir al Parc del Bony (plaça Pau Casals) el diumenge 29 de juny a les 19h de la tarda.