17 de juny 2008

Programació setmanal: del 19 al 22 de juny

DIJOUS 19 DE JUNY 22:00h

CINE CAU: CICLE DE CINEMA CLÀSSIC


EL TERCER HOMBRE

Carol Reed / Orson Welles (U.K.)


Acabat d'arribar a Viena, Holly Martins s’assabenta que el seu amic Harry Lime, qui l'ha convidat, ha mort recentment en un estrany accident de cotxe. Després de parlar amb els amics i socis de Lime, Martins s'adona que algunes de les històries són inconsistents i es proposa descobrir què li va passar realment a Harry Lime.



DIVENDRES 20 DE JUNY 22:00h

DIVENDRES AL JARDINET


VERSIONS

VERSUS

3€ (5€ amb entrepà)

Aquest divendres segueix el cicle de música a l'aire lliure DIVENDRES AL JARDINET. El cicle està format per 5 actuacions musicals que es duran a terme al Jardí del Casal Cultural de Mollet del Vallès (c/ Can Fàbregas, a tocar de la pista de hoquei).

Aquest divendres tenim el concert del grup de versions Versus.


DISSABTE 21 DE JUNY 19:30h

SALSA

LOS ADOPTADOS

BO D’AJUT: 3€

Los Adoptados és una formació de música cubana que neix a principis del 2007, formada per músics de diverses parts d’Espanya. Reinterpreten els clàssics populars llatins, amb una mescla d’altres estils. Temes com Marieta, El carretero, o una reinterpretació molt cubana del Lince Ramón es poden escoltar en els seus concerts, projectant-nos la música i les arrels de la terra cubana.


www.myspace.com/losadopta2


DIUMENGE 22 DE JUNY 20:30h

DANSA CONTEMPORÀNIA

PROJECTE 9+4

MENÚ DEGUSTACIÓ

Projecte 9+4 és un col•lectiu format per les ballarines i creadores Judit Martín i López, Noemi Oncala i Oihana Altube Lorea.

MENÚ DEGUSTACIÓ és una proposta de Judit Martín López i Noemi Oncala que vol donar a conèixer alguns dels seus registres de creació a mode de tastet, passant d'allò conceptual a l'humor cassolà, però sobretot convidant a l'espectador a formar part d'aquest menú, esdevenint l'ingredient més especial d'aquest sopar.

Producció especial per a La Bombeta:

Menú Degustació
Crudités conveptuals
Lassagna improvisada
Pescaíto a la andaluza
Mousse encreuada
Preu: 4,00 €
Ví i cafè inclosos
Exempt d'IVA