10 de juny 2008

Programació setmanal: del 12 al 15 de juny

DIJOUS 12 DE JUNY 22:00h

CINE CAU: CICLE DE CINEMA CLÀSSIC

LA MUERTE DE UN BURÓCRATA
Tomás G. Alea (Cuba)

"Un golpe de ataúd en tierra es algo perfectamente serio", va escriure Antonio Machado. I ho és sempre que el cadàver no arrossegui amb ell els seus documents d’identitat enmig d’un remolí burocràtic, ja que és llavors quan es crea l’absurd.

Aquesta pel·lícula és una sàtira social que gaudeix denunciant un vell mal i les seves conseqüències, amb el característic humor crioll cubà.

Presentació a càrrec de Cinecau i membres de l`entitat Mollet amb Cuba
www.cinecau.blogspot.com
http://molletambcuba.bloc.cat/


DIVENDRES 13 DE JUNY 22:00h

JORNADES D’INTERCANVI CULTURAL
CATALUNYA – ÍNDIA

TEATRE VIDA

JANA SANSKRITI

Dins de les Jornades d'Intercanvi Cultural Catalunya-Índia, que es duran a terme del 10 al 15 de juny a Girona, Barcelona, El Prat i Mollet, divendres hi haurà una nit de teatre fòrum al Parc del Cementiri.

22h: La paret, de Teatre Vida (projecte comú entre el C.C. Can Borrell i el C.C. L'Era)

23h: Shonar Meye, de Jana Sanskriti

24h: Sessió de Dj


DIVENDRES 13 DE JUNY 22:00h

DIVENDRES AL JARDINET -- CICLE URBAN TEMPO

DUB-REGGAE

DJ LIZ BROTHERS

3€ (5€ amb entrepà)

Aquest divendres segueix el cicle de música a l'aire lliure DIVENDRES AL JARDINET. Aquest cicle està format per 5 actuacions musicals que es duran a terme al Jardí del Casal Cultural de Mollet del Vallès (c/ Can Fàbregas, a tocar de la pista de hoquei).

DIVENDRES AL JARDINET acull aquesta setmana la cloenda del CICLE URBAN TEMPO, de Dj i Selectors, que que fins ara s'ha fet a La Bombeta, i que aquest divendres es traslladarà al Jardinet. Els encarregats de tancar-lo seran els Dj Liz Brothers, amb una sessió de Dub-reggae.


DISSABTE 14 DE JUNY 19:30h

HEAVY

NASDROVIA

BO D’AJUT: 2€

Amb un estil orientat cap al heavy, toquen temes propis i versionen grups com System of a down, Black Sabbath, Reincidentes, Sangtraït...

http://www.myspace.com/nasdroviametal


DIUMENGE 15 DE JUNY 19:30h

CONJUNT VOCAL

ESTOC DE VEUS

BO D’AJUT: 3€

Estoc de veus és un conjunt de persones que coincideixen en l'entusiasme per la música, per cantar i crear harmonies conjuntes. Tot just ara han celebrat els seus 25 anys d'existència com a "cor sant Vicenç" i, en aquesta nova etapa, us proposen un tastet musical del projecte que els ocupa actualment.

http://www.estocdeveus.blogspot.com/

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola vaig venir a la sessió dj orient i us felicito per l`organització.La sessió em va agradar moltíssim espero que repetiu mes com aquesta vegada