07 de maig 2008

Programació setmanal: del 8 al 12 de maig

DIJOUS 8 DE MAIG 21:00h

MANTAY, MADRE EN QUECHUA

Al Perú es produeixen 25 mil violacions per any. El 92,7% de les víctimes són dones, de les quals el 66% són menors de 14 anys. Aquesta crua realitat queda recollida en el documental "Mantay, madre en quechua", que el proper dia 8 de maig a les 21h, es projectarà a La Bombeta, en un acte impulsat per l’associació solidària amics de Mantay de Mollet.

Aquest documental, filmat l'estiu del 2006 a Cusco, Perú, recull la realitat del país en relació a la violència sexual: com ho viuen i què en pensen la gent d'allà i, sobretot, argumenta la importància de les cases d'acollida per a joves mares adolescents, com és el cas de la llar d'acollida Mantay.


DIVENDRES 9 DE MAIG 21:00h

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ
AUTORETRATS: EDU COMELLES

CICLE URBAN TEMPO
DJ’S MENSA I DWARF
(minimal)


Un recull d'imatges i documentació que ilustra l'Interès d'Edu Comelles per la construcció d'una identitat personal. A Través de fotografies, vídeos, petits projectes i espais a Internet, Edu Comelles ha anat teixint al llarg dels anys un discurs identitàri, que construeix la visió que els demés tenen sobre ell i viceversa.

www.educomelles.com


DISSABTE 10 DE MAIG 19:30h

CANTAUTORS:

ORIOL STARDUST I NATHIE MOL

"Guitarres acústiques, veus solitaries i actitud punk. Oriol Stardust i Nathie Mol beuen de fonts com l'intimisme de Nick Drake, la contundència de Billy Bragg, els viatges siderals de Syd Barrett, la immediatesa antifolk de Kimya Dawson i Adam Green, o la literatura beatnik. El viatge acaba de començar. I no hi ha punt de retorn."

www.myspace.com/oriolstardust

www.myspace.com/nathiemol

DIUMENGE 11 DE MAIG 20:30h

TEATRE
CABARET PEDROLO
CIA. LA QUADRA MÀGICA

BO D’AJUT: 4€

Cabaret Pedrolo és un espectacle dinàmic i participatiu on el públic es sent a dintre del que fan els actors de La Quadra. La companyia s'ha inspirat en el text Homes i No, de Manuel de Pedrolo (escrit l'any 1957) per reflexionar amb ironia i humor sobre els éssers humans i les nostres limitacions.

Actors i públic realitzen una sessió d'espiritisme per invocar esperits del més enllà. Sota la direcció del Dr. Bernardo García apareixen els esperits de Hitler, Stalin i el President Tarradellas. Quan els personatges recuperen el control ve la venjança contra el doctor... Mòbils en marxa, cava per tothom, improvisació, teatre-fórum i un desenllaç sorprenent.

2a temporada (+ de 18 mesos en cartellera) per un espectacle delirant que ja han vist més de 14.000 persones al Teatreneu (10 mesos al teatre de Gràcia), al NAUMON de La Fura dels Baus, a l'Antic Teatre i a festivals i poblacions de Catalunya i Madrid.