08 d’abril 2008

RUMBATARUMBA!!! L`ART X LA VIDA!!! ( L`ARTNOTERESALESBUTXAQUES)

DIVENDRES 11 21 H

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA

CHAS presenta: VANITAS

La serie Vanitas, que vengo realizando desde 2002 y todavía en proceso, se compone de fotografías en color realizadas en cibachrome ó siliconadas en metacrilato, de medidas variables y enmarcadas con viejas molduras recuperadas en rastros de antigüedades ó en la propia calle. La ruina industrial es una antítesis en si misma conteniendo, a un tiempo el orden preciso, apolíneo de la ingeniería [la fábrica] y el desorden entrópico, dionisiaco, de la flecha temporal [la ruina]. Así pues esta obra se establece como un juego de múltiples contrastes que van desde la tridimesionalidad escultórica de la ruina frente a la bidimensionalidad de la imagen, pasando por una técnica intencionadamente barroca, la enmarcación ó la elección del propio soporte.

www.jfchas.com


DISSABTE 12 19`30 H
CONCERT DE JAZZ

Recital de jazz i bossanova a càrrec del duet format per la cantant:

Carla Gracia (www.myspace.com/carlagracia) i el guitarrista de jazz :

Carles Bech (www.myspace.com/carlesbech)

CARLA GRACIA, veu

CARLES BECH, guitarra

Seguint l´estela de veus con Diana Krall, Norah Jones, Stacey Kent o Madeleine Peyroux, la veu de Carla Gracia es pot definir com a sensual, càlida i molt elegant. I aquest cop acompanyada a la guitarra de Carles Bech, que afegirà força i vigor a la màgia i la bellesa d´estandards injustament poc coneguts, destilant el blues i la saudade i desplaçant-se sense por pel bolero i el swing amb agilitat i frescor.
DUET format durant el 2006,( amb base a Premià de Mar). per la cantant Carla Gracia i el guitarrista empordanès Carles Bech. Orientat al repertori dels clàssics del jazz, dels standards i “torch songs”, temes nascuts de la ploma del millors compositors americans, fets per als musicals de Broadway i que reberen posteriorment adaptacions fins a l’infinit de la mà dels grans músics de jazz.

Segunt la revifalla que el gènere ha viscut gràcies a Diana Krall, Jamie Cullum, Michael Bublé o Rod Stewart, aquest duet vol deixar ben clara la plena contemporaneïtat d’aquests temes.

BO D`AJUT: 3 €


DIUMENGE 13 19 H

TEATRE:

Amigos de la miseria teatro presenta:

Happy end..
"¿Qué es esa cana; ese grano; son los ojos de mi padre; la sonrisa de mi madre, o no? Qué pasa el día en que tu espejo se revela y te muestra tu peor cara. Esto es lo que le sucede a la familia Ortega-Jiménez una mañana en la humedad de su lavabo, desatando una extraña serie de acontecimientos. "

Happy
end... es el primer trabajo de Amigos De La Miseria Teatro, una comedia que mezcla diversos estilos y técnicas teatrales (comedia humana y bufón), en torno a una idea original de creación colectiva.
Actores: Anna Nin, Rafael Colas, Angel Inzunza.
Luz y sonido: Sebastián Villegas
Fotografía: Roxana Fuentes

http://amigosdelamiseriateatro.blogspot.com

Bò d'ajut: 4 euros