07 de gener 2008

....ACTIVITATS PER COMENÇAR L'ANY....

DISSABTE 12: a les 19:30_____CONCERT____Bò d'ajut: 2 euros

tHE dOUBLE sHAME


tHE dOUBLE sHAME neix al 1994, al 1996 comença a fer els primers concerts i al 1998 treu el seu primer cd. Des de llavors fins ara han anat canviant de formació cada dos cd's, la darrera mutació és del 2006.
"Som roques connectades elèctricament", per això val la pena aprofitar que venen a Mollet, per veure el seu nou show...

La formació actual: Toni Brun, guitarra i veu; Xavi Brun, bateria i veu; Albert Sánchez, baix; Carles Valderrama, guitarra elèctrica

"Nosaltres fem rock, sense pretensions i sense complexes. New wave, potser, pq la majoria de grups que ens influeixen (Talking Heads, Blondie, Joy Division, Ramones, Television, NYDolls, fins i tot el Bowie del mig) són més o menys d'aquest tram del segle XX."

Dissabte apareixeran a La Bombeta dins la seva nova gira: Treshold Stage Toour

www.myspace.com/thedoubleshame




DIUMENGE 13: a les 19:30_____CINE CONTRALLUM

13 TZAMETI

En algun indret, en un lloc apartat a la vora de la mar, Sébastien (Georges Babluani), de 22 anys, arregla la teulada d'una casa. El seu propietari mor d'una sobredosi després de rebre una estranya convocatòria que suposadament li farà guanyar molts diners. Sébastien recupera el sobre i decideix presentar-se en lloc seu. Per ell comença una búsqueda del tresor que el portarà fins a un "tugurio" clandestí, un món de malsons on els homes fan apostes amb la vida d'altres.

Direcció i guió: Géla Babluani
Nacionalitat: França, Georgia
Any: 2005
Durada: 93 minuts
Gènere: Thriller
Interpretació: Georges Babluani (Sébastien), Aurélien Recoing (Jacky), Pascal Bongard (maestro de ceremonias), Fred Ulysse (Alain), Nicolas Pignon (Romain), Vania Vilers (Schloendorf), Christophe Vandevelde (Ludo), Olga Legrand (Christine Godon), Augustin Legrand (José), Joé Prestia (Pierre Bléreau), Philippe Passon (Jean-François Godon), Didier Ferrari (inspector).
Producció: Géla Babluani i Fanny Saadi.
Música: East
Fotografia: Tariel Meliava
Muntatge: Noémie Moreau
Direcció artística: Bernard Peault
Vestuari: Sabine Solin