18 de desembre 2007

Activitats de comiat del 2007 (1a part)

DIJOUS 20 a les 20h

El mundo de la publicidad
Audiovisual: A partir de la projecció d'uns spots de creació amateur, s'inicia una reflexió al voltant de la relació entre la creació artística i la publicitat.
Entrada gratuïta

DIVENDRES 21 a les 20:30

Aquest divendres inaugurem la primera exposició d'art plàstic a La Bombeta. Tot i que serà molt més que això: Una col·laboració artística interdisciplinar entre tres molletans il·lustres i il·lustrats com són Josep Masats ( haiku, poema breu d'origen oriental), Jaume Xicola ( aquarel·la) i Víctor Estrada ( theremín, instrument que es toca sense tocar-lo). L'exposició, que romandra a La Bombeta fins després de festes, comptarà amb obres conjuntes del poeta i del pintor; el músic col·laborarà amb ells a la presentació.

Per més informació sobre les obres podeu visitar el web www.josepmasats.com

Entrada gratuïta

DISSABTE 22 a partir de les 17h

DIMECRES 26 a partir de les 18h
JAM SESSION

Obrirà la sessió el grup resident de La Bombeta " La BombeT Band " amb temes funky, latin, jazz…Els músics que en formen part són: Oriol Pujol (teclat), Vicenç Mas (baix), Carles Garcia (bateria), Oriol Palau (guitarra) i Alejandro Delgado (saxo). També hi haurà percussió llatina (congues, pailes i percussió menor) i microfonia per cantants.

La Jam està oberta a tots aquells músics que vulguin venir a improvisar i tothom que vulgui gaudir de la seva música.

Entrada gratuïta