02 de novembre 2007

'Activitats a la CASTANYADA 07'

Divendres 2 de Novembre:

A les 19:00h., Xerrada sobre els cicles astronòmics i les causes naturals del canvi climàtic, a càrrec d'en J.F. (Activitat enllaçada amb la projecció de la setmana passada del documental: "Una verdad incómoda").
Diumenge 4 de Novembre:

A les 19:00h., projecció de la pel·lícula: "Blade runner"

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Desagradable la xerrada, local no condicionat, molt fred, poc interès, malament preparat i la pissarra no es veia, en dues paraules, molt malament
Una decebuda, davant un tema molt interessant, el mes interessant fet per la vostra entitat.

Alejandro ha dit...

I que podriem fer per millorar-ho anònim? Era el primer cop que feiem una activitat d'aquest tipus i no és anormal que no hagi sigut el que esperàvem. Però amb opinions per millorar-les, segurament podrem fer-ho.

ivet ha dit...

Trobo que aquest comentari negatiu i destructiu no porta a enlloc. Jo també vaig ser a la xerrada, i no entenc què vols dir.
T'estàs queixant del local, i què vols, cada dia està millor,hauries d'haver vist com era al pricipi, i fliparies, aquí on el veus, hi ha moltes hores de feina darrere, i les que hi haurà.
Pel fred no pateixis, des de dissabte ja hi ha estufa.
Poc interès? per tu? No et va semblar interessant? A no, que dius que és el més interessant que s'ha fet fins ara.............
Jo trobo que va estar molt bé, al principi, llàstima que a mida que passaven les hores s'anés des-dibuixant la línia argumental.

Anònim ha dit...

einnnnnnnnn que ha pasauuuuuuuuuuuuu, mal rollete pssss jeje