26 d’abril 2009

Programació setmanal: de l'1 al 3 de maig

DIVENDRES 1 DE MAIG 21:00h

TEATRE - gratis

CLOWNÇÓ
Una mica de clown, una mica de cançó...espectacle de Clownçó

Una pallassa i una cantautora que es retroben per enllaçar els seus universos. Cançons i sketchos sorgits de dos projectes diferents que, per uns instants, confluèixen per formar un espectacle nou, únic i especial per a aquesta ocasió.


Diana Gadish (clown) i Anna Roig (cantautora) es van conèixer ara ja fa un any en un curs del prestigiós clown Jango Edwards. Amb ganes tirar endavant algun dia un projecte comú, i després d'un any en que han fet créixer cadascuna el seu projecte personal, han unit els seus talents a mode d'experiment per oferir un espectacle on comèdia i cançó conviuen de manera totalment natural sobre l'escenari.

Diana Gadish
Després d'haver estudiat coreògrafia a SNDO (School for New Dance Development-Amsterdam) i d'haver treballat en com a ballarina/intérpret a diferents projectes a Holanda, Suïssa, Áustria, Berlín... l'octubre passat va tornar a Barcelona i es va posar en contacte amb el món del clown. Des de llavors ha estat estudiant i actuant regularment a la sala Almazen al Cabaret Cabrón (espectacle dirigit per Jango Edwards).
Actualment està creant un espectacle de clown en solitari, dirigida per Jango Edwards. L'espectacle veurà la llum al més de Novembre a la sala Almazen.
El seu humor es visual i físic. Amb influències de dansa que aporten una bona dosis d'absurditat.

Anna Roig
Després de tres anys al capdavant del grup de versions de Cançó Francesa "L'ombre de ton chien", acaba d'encetar un nou projecte anomenat "Anna Roig i L'ombre de ton chien" basat en les seves cançons, en català i en francès. La presentació del seu nou treball es durà a terme el 22 de maig a l'Auditori de Vilafranca del Penedès i tots els divendres de juny al Cafè Teatre Llantiol de Barcelona, i el disc estarà al mercat a partir del més de juny.
http://www.myspace.com/annaroigilombredetonchien

Amb la col·laboració de La Serradora-Espai de creació de les arts escèniques i del moviment. Aquest espectacle forma part de la programació pel dia internacional de la dansa que proposa La Serradora.


DISSABTE 2 DE MAIG 19:30h

CONCERT - 2 euros

MURGACHÉ
(música d'arrel)

En sintesis - MURGACHÉ

Desde marzo 2008 MURGACHÉ afina, compone, crea, prueba, y ensaya cuando sus integrantes tienen eso tan valioso que tiene la vida....el tiempo. Las letras, la música, los arreglos...todo forma parte de lo que hemos vívido. En cada una de nuestras canciones se plasmaron momentos y emociones de cada unos de nosotros. Suena divertido y reflexivo...porque la música nos ayuda a sacar aquellas manchas del alma a la vez que le da nuevos colores al espíritu.

¿Que es MURGACHÉ?

Guitarras, bajo, tambores, sueños, desamores, ganas, deseos, buenos amigos, juergas....y cada experiencia que hemos tenido. Pero sobe todo... MURGACHÉ es música para pensar, sentir y bailar

Bienvenidos - Comienza el show





DIUMENGE 3 DE MAIG 19:30h

CONCERT - 2 euros (amb maqueta de regal)

LOS INNOMBRABLES
(Versions rock español)

INNOMBRABLES somos un grupo de Barcelona, que hacemos versiones de rock nacional. Los grupos que versionamos son grupos consolidados en el panorama musical nacional como por ejemplo: Platero y Tú, Extremoduro, Marea, Fito & Fitipaldis, Leño, y tambien varios temas de rock & roll mas clásico ...
El grupo esta formado por cinco componentes: Roger (guitarra y coros), Sergio (guitarra), Esteban (Bateria), Carlos (Voz y Saxo) y Rubén (Bajo).

Garantizamos un espectáculo divertido en el cual disfrutaremos todos.



21 d’abril 2009

Programació setmanal: del 24 al 26 d'abril

DIVENDRES 24 D’ABRIL 21:00h

VIDEO CONCERT - gratis

ROGER WATERS
LIVE IN BERLIN 1990 - THE WALL



Después de la caída del Muro de Berlín en 1989, Waters organizó un gigantesco concierto, The Wall Live in Berlin, el 21 de julio de 1990 para conmemorar el fin de la división de las dos Alemanias y que tuvo lugar en Potsdamer Platz, una plaza simbólica que estuvo en la "tierra de nadie" del Muro de Berlín. En el concierto participaron varios grandes músicos y grupos y en su momento fue el mayor concierto nunca celebrado.



DISSABTE 25 D’ABRIL 13:00h

República del Ritmo presenta:

VERMOUTH FLAMENCO - 2 euros

DON HAMACA Y LOS CONFUSOS DEL TABLAO

Rumba fusión directa desde Ripollet y como no, acompañadas de las mejores (o no) tapas del Valles!




DISSABTE 25 D’ABRIL 20:00h

CONCERT
- gratis

SWEET AND DANDY
(rock-teatre)

Cada dècada té els seus herois, cada poble els seus salvadors, cada generació els seus ídols. De tant en tant un fenòmen emergeix amb tanta força que només deixa l'opció d’inclinar-se davant el talent pur. La Bombeta es plau de presentar en estrena mundial els salvadors de la música, els nous emperadors del Rock, els fills de puta que us faran saltar i cantar com mai abans ho heu fet: SWEET & DANDY. No pots dir que no estàs advertit.



DIUMENGE 26 D’ABRIL 19:30h

República del Ritmo presenta:

CONCERT - gratis

THE BARES BAND
( Hip Hop / Funk / Reggae)




14 d’abril 2009

Programació setmanal: del 17 al 19 d'abril

DIVENDRES 17 D’ABRIL 22:00h

CONCERT A LES FOSQUES – 3€

ADUO
(VERSIONS POP-ROCK EN ACÚSTIC)

Potser l'atzar va fer que es retrobessin després de dos anys d'haver deixat l'escenari que compartien amb una altra formació, i decidissin fer quelcom plegats... La necessitat de mirar a través de la música que sempre els havia agradat amb uns altres ulls, de buscar un so diferent, una altra textura... la veu, i el baix: a dúo. Jorge Drexler, Chavela Vargas, Cesarea Evora, Leonard Cohen i d'altres, units en un repertori eclèctic, sense complexos, íntim i molt personal, on hi ha tant espai pel silenci com per la música..., per les històries i les paraules... Una proposta atrevida i diferent.

www.myspace.com/aduogrup



DISSABTE 18 D’ABRIL 17:00h

ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA

La Bombeta necessita, després d'un any i mig d'haver obert les portes de la seva sèu, fer una valoració profunda per a entendre com ha crescut i en quina direcció s'està desenvolupant. A partir d'aquestes reflexions, valorarem què ens agrada del què fem i què pot millorar per crear un nou model d’associació que treballi per l'art i la cultura, per enfocar la propera temporada (després de l'estiu) amb les incorporacions de totes les reflexions que faran possible seguir donant vida a l'entitat.

Per això us convidem a tothom qui se senti afí a l'entitat a venir i aportar el vostre granet de sorra a aquestes jornades de reflexió i treball. No cal ser soci/sòcia, ni cal haver vingut cada setmana a La Bombeta. Només cal tenir ganes de fer créixer un projecte que vol que l'art i la cultura tinguin un lloc (espai-temps) a Mollet del Vallès.


VINE I PARTICIPA!!



DIUMENGE 19 D’ABRIL 17:00h

ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA


Seguirem parlant, i si ja està tot dit, ens posarem a treballar!


VINE I PARTICIPA!!

09 d’abril 2009

Programació setmanal: del 10 al 12 d'abril

DIVENDRES 10 D’ABRIL 20h

CONCERT – GRATIS

WARGATUNES

Wargatunes és un grup que toca cançons d'origen tradicional revestides per la sensibilitat del 2080. O més aviat un grup de formació variable, obert infinitament a participants i estils.

O també, Wargatunes fa cançons, essencialment, sense fer-se enrere per una llengua desconeguda o un estil insospitat.

http://wargasound.hautetfort.com




DISSABTE 11 D’ABRIL 20h

TEATRE – 2€

DE ALGÚN TIEMPO A ESTA PARTE de Max Aub

MAX AUB (París 1903- Mèxic, 1972) és un dels escriptors més emblemàtics de l’exili republicà espanyol. Els seus drames són fills de la guerra, són fills dels camps de concentració, són fills de la repressió: escrits sense el distanciament, sense el filtre de la memòria i el temps.

DE ALGUN TIEMPO A ESTA PARTE és un monòleg escrit a París l’any 1939, quan Max Aub comença el seu llarg exili. Un relat intens, emotiu, una descripció magistral del sentiment de soledat i de la indefensa davant la violència.


Interpretació: Núria Olivé; direcció: Laia Alsina; técnic: Francesc Garrabella.

Agraïments: Xavier Olivé, Concepció Casanova, Francesc Mas i Alícia Olivé. Amb el suport de: Servei Postgraduats de l’Institut del Teatre.



DIUMENGE 12 D’ABRIL 19:30h

CONCERT – GRATIS

THE NEW BEAT GENERATION
(ROCK)

Creat al 2007 a Vilanova del Vallès, sempre influenciats per la música rock dels seixanta. La banda es composa per Diego Tomé (guitarra i veu), Victor Alarcón (teclats i veu), Sergi Nadal (guitarra), Marc Freire (baix) i David Millan (bateria i cors). Amb edats d’entre 16 i 13 anys, tenen moltes ganes d’estar al món de la música. Actualment tenen diverses cançons gravades, i el grup comenta a rodar per sí sol!

www.myspace.com/thenewbeatgeneration

07 d’abril 2009

Programació setmanal: del 3 al 5 d'abril

DIVENDRES 3 D'ABRIL 21:00h

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ + JAM SESSION - GRATIS

ARGOT FOTOGRÀFIC
de
NÚRIA HERNÁNDEZ

A "Argot fotogràfic" s'ha d'observar cada imatge per individual, sense relació de sèrie entre elles, és a dir, cada una succeix en uns espais i temps diferents, per tant, el que les uneix és que totes són fotografies de carrer o podríem dir, "socials" però que l'espectador ha d'observar individualment, sense que unes influeixin sobre les altres.





DISSABTE 4 D'ABRIL 19:30h


MULTIDISCIPLINAR – 3€

MISCELÁNEA NUM. 4

(Ombres + música)

Compuesto por Celeste Alías (voces), Pablo Selnik (flautas), Marco Mezquida (pianos), y Nuria Tobias (sombras), Miscelánea Num.4 empieza por la libre improvisación para acabar en un lugar donde los estilos dejan de serlo.


Y es que, Miscelánea más que un grupo es un colectivo. Y como colectivo, es mutante. Y como mutante está conformado por partes inverosímiles, compuestas de música, conversación, ruido, luces y sombras...


DIUMENGE 5 D'ABRIL 19:30h

CONCERT – GRATIS

CATARSI
(ROCK-POP)