29 de gener 2009

Programació setmanal: del 30 de gener a l'1 de febrer

DIVENDRES 30 DE GENER 22:00h

URBAN TEMPO – GRATIS

DJ MUNSA
(pop rock electronic i technopop)

Segueix el cicle Urban empo amb la dj de Martorelles Munsa, que vindrà a oferir-nos una sessió a base de pop i rock electronic i technopop. Amb una gran experiència sobre les espatlles, Munsa ha passejat les seves sessions per un bon nombre de locals i sales de Barcelona i rodalies.

www.myspace.com/kidmunsa_dj



DISSABTE 31 DE GENER 13:00h

REPÚBLICA DEL RITMO
VERMOUTH FLAMENCO – 2 € AMB TAPILLA


CON DOS CAJONES

Aquest dissabte direm adéu a la pujada de gener amb buleries. Torna Vermouth Flamenco amb l’actuació de CON DOS CAJONES, fent rumba combativa des del Baix Llobregat.

CON DOS CAJONES neix la primavera del 2007. Quatre joves ociosos i amb ganes de gresca, comencen a escriure lletres sobre les realitats del seu entorn. Aviat decideixen unir les seves humils nocions de música per començar a crear el seu propi estil. A l’agost del 2007 s’incorpora a la banda Siro, que introdueix al grup la rumba, i aporta color i sabor a la ja denominada “Rumba Pajara Combativa”.

www.myspace.com/condoscajones



DIUMENGE 1 DE FEBRER 19:30h


REPÚBLICA DEL RITMO
CONCERT – GRATIS


UNIVERSAL ROCKERS

Universal Rockers és una formació que inicia el seu viatge a finals del 2007 prenent el so del reggae roots com a punt de partida. Diversos músics de l'escena de Barcelona, tots ells profundament interessats en el món de la música jamaicana, decideixen unir el seu amor vers aquests ritmes. Amb la idea de revifar la vibració del reggae roots damunt dels escenaris i amb la veu de UriGreen al capdavant de la banda, Universal Rockers està arrencant la temporada 2008-09 amb moltíssima energia. Prepareu els cinc sentits per sentir la força de Universal Rockers en directe; el seu trio vocal i la fidelitat estilística pel que fa al so i als arranjaments, et transportaran en el temps fins a la dècada dels setanta.

www.myspace.com/universalrockers


22 de gener 2009

Programació setmanal: del 24 al 25 de gener

DISSABTE 24 DE GENER 19:30h

TEATRE – 4€

RELATOS EN CLAVE DE TANGO
ROSITA MINALDI

Aquest monòleg és una reflexió crítica de la realitat de molts argentins, que com Rosita, deixen la seva terra per provar sort en el "vell continent". Rosita és una noia de barri que vol triomfar com a actriu, vedette i cantant internacional. La seva amiga Yoli l'anima a creuar l'Atlàntic i començar l’aventura.

A través del relat de Rosita entrarem en un viatge en el temps, del present al passat, i una altra vegada al present, i per què no? Cap al futur.



DIUMENGE 25 DE GENER 19:30h

CONCERT – 2€

ROGMA
(Rock)

Rogma és una banda de rock formada per cinc amics que des de molt joves van començar a compartir música.

“Hem format i deformat quatre bandes junts i alguna més per separat (en una època en que ja no ens aguantàvem els uns als altres…) i per fi vam comprendre que no hi havia res millor que tocar junts, com sempre”. Així és com Rogma ha crescut fins a assentar-se en el que és avui dia: una banda de rock influenciada per tot el rock hagut – “o això pretenem”- i amb ambició per innovar i seguir creixent sense pressa i amb poques pauses, però constant.

www.myspace.com/rogmaspace

14 de gener 2009

Programació setmanal: del 16 al 18 de gener

DIVENDRES 16 DE GENER 22:00h

URBAN TEMPO – GRATIS

DJ CHAMAN
(AFROBRECK & REMEMBER)



DISSABTE 17 DE GENER 19:30h

TEATRE – 4€

RÉSURRECTION Á LA CARTE
MICROCOSMOS TEATRE

Un espectacle amb titelles del més enllà i jazz en directe, on una parella de firaires atrotinats asseguren poder comunicar-se amb el més enllà i ressuscitar en cos, ànima i veu, a grans estrelles del jazz. Louis Armstrong, Marilyn Monroe, Frank Sinatra... retornaran durant uns minuts a la vida per interpretar en directe les millors peces del seu repertori. La Mort no perdona, però l'espectacle ha de continuar!

Espectacle estrenat al Festival Internacional de Jazz de Montreal, Canadà, el Juliol de 2008.

www.microcosmosteatre.com
http://bloc.microcosmosteatre.com



DIUMENGE 18 DE GENER 19:30h

CONCERT – GRATIS

MORP
(PUNK-ROCK)

MORP és un grup de punk-rock del Vallès que es va formar el febrer del 2004. La majoria de cançons són pròpies, cantades en anglès i de denúncia social (desigualtat, corrupció, guerres…); tot i que ells no es consideren un grup reivindicatiu.

Els seus temes més coneguts son: You're a man (2004), Politics Sucks (2008), Nikaddicted (2007), i en els seus concerts no falten mai versions d'himnes punk-rock com American Idiot de Green Day, temes de Blink182, Good Charlotte, i rock en català.

www.myspace.com/morpband

10 de gener 2009

Programació setmanal: del 9 a l'11 de gener

DIVENDRES 9 DE GENER 20:30h

PERFORMANCE - GRATIS

El error está en pensar que lo primero que haces es lo mejor

Performance surrealista on l'artista emergent Juanca combinarà art, música i petites actuacions estrambòtiques.

Juanca és el prototip del no-artista que s’atreveix a pujar a un escenari sense formació, amb l'humil objectiu de crear un clima agradable i alegre, fer passar una bona estona a la gent que s'apropi o fer que marxin corrents pel simple motiu de sentir-se estafats.

Objectiu: El riure absurd i sense sentit.



DISSABTE 10 DE GENER 19:30h

MINI SÈRIE DE FICCIÓ – 2€

MINIS
34 MIL•LÍMETRES PRODUCCIONS

Mini és un conjunt de petits moments, petites converses entre amics, veritats, mentides, confessions, riures i bromes.

Mini és la paraula que pren l'acció i que, capítol a capítol, va creixent fins a crear un retrat de la realitat aquí i ara.

Mini és gent diversa i diferent amb la que podem compartir un instant.

Mini és el gran a partir del petit i la realitat a partir de la ficció.

www.34mm.eu


DIUMENGE 11 DE GENER 19:30h

CONCERT – GRATIS

COMANDANTE ROCK

Comandante Rock és l'alterego de Xavier Mayora, ex-cantant del grup de rock lacetà Alquimistes Folls (1992-2002) i un dels organitzadors del Festival Alternatiu Independent Figa Rock.

El Comandante Rock porta la seva peculiar revolució en directe amb poemes i cançons de lletres àcides i impulsives. Per l'agressivitat rítmica que adopta la seva guitarra acústica i per la nuesa desacomplexada de les seves lletres, bateja el seu camp d'experimentació artística com a punk-folk anarcopoètic. Els seus directes són sempre imprevisibles, com a bon anartista que és.

www.comandanterock.org

05 de gener 2009

Programació Nadal

NIT DE REIS

Dilluns 5 de gener
a partir de les 22h
a La Bombeta




URBAN TEMPO

ELECTRONIC MAGIC KINGS:
HERMETICO Vs ASTA


Des de La Bombeta us desitgem
molt bona entrada al 2009!!